Quality Officer

Job description

Wil jij in een cruciale rol een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening?  


Wat ga je doen als Quality Officer?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. De H&S Group bestaat uit meerdere Business Units met elk een specifieke dienstverlening. Zo verplaatsen wij onder andere vloeibare levensmiddelen van A naar B , reinigen we vrachtwagens van binnen en buiten, vullen we vloeibare producten in IBC’s af en bieden wij een “full-service” sap- & vloeistofverwerking.

 

Het kwaliteitsteam bestaat uit 3 collega's. Zodra er een nieuwe potentiële klant is, word jij als Quality Officer betrokken bij de beoordeling van het product. Dit om te kunnen bepalen of wij dit product mogen rijden en op welke voorwaarden dit in ons logistieke proces past.


Daarnaast zie jij erop toe dat alles volgens de wet- en regelgeving, kwaliteitsrichtlijnen en klanteisen verloopt. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem dat is gebaseerd op de ISO9001:2015, ISO22000:2018, FSSC22000 en GMP+ richtlijnen. Verder voer je interne audits uit en ben je op het gebied van kwaliteit het aanspreekpunt voor klanten, certificeringsinstanties en autoriteiten. 

 

Je staat je mannetje bij klachten en claims en zorgt ervoor dat deze constructief en duurzaam opgelost worden. Dat betekent dat jij gedurende hectische situaties altijd een oplossing weet te bieden en daarnaast schakelt met de autoriteiten bij vragen.

Requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur richting levensmiddelentechnologie met affiniteit voor logistiek of andersom. Je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal is uitstekend.  

 

Daarnaast: 

  • durf jij daadkrachtig jouw visie op kwaliteit over te brengen, zowel intern als extern;
  • kun je als geen andere op verschillende niveaus communiceren en een vertrouwensband opbouwen;  
  • durf je te handelen wanneer  er iets mis gaat of dreigt te gaan. Je neem je  snel de juiste beslissingen en deze draag je zelfverzekerd uit;
  • Ben je flexibel in je werkplek en -tijd indien van toepassing;  


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Quality Officer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 

 

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.