Wie zijn wij eigenlijk?

_____

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Wij bieden al 75 jaar logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervan.

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Ik werk toe naar een doel, maar ik heb de vrijheid om de weg daarnaartoe op mijn eigen manier in te vullen.

Gerson
Logistic Coordinator

Wat kun je van ons verwachten?

_____

We investeren in langdurige relaties met klanten en in een productieve relatie met jou. Weet jij wat je talent is en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan kijken we samen hoe we tegelijkertijd jou en het bedrijf naar een hoger plan kunnen brengen. Continue ontwikkeling en leren van collega's en andere professionals is bij ons heel belangrijk. Daarom werken we met een persoonlijk ontwikkelplan en bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé.

Onze mensen nemen verantwoordelijkheid en gaan voor wat ze willen. Wil jij je grenzen overstijgen door te komen werken bij de H&S Group?

Het is super leuk dat ons team bestaat uit een mix van zowel ervaren als minder ervaren collega's

Bibi
Strategic Transport Planner

Waarom werken bij H&S?

  • internationaal
  • meerdere locaties
  • ruimte voor lef
  • vooruitstrevend
  • persoonlijke ontwikkeling
  • gezellig :)

Open sollicitatie

Nog geen passende vacature gevonden?

Wil jij H&S collega worden, maar staat jouw ideale vacature er nog tussen? Stuur dan een open sollicitatie via deze weg!


Wat doen we eigenlijk?

in het kort...

Onze locaties

H&S Cleaning

Barneveld

H&S Filling

Barneveld

House of Solutions

Our Headquarters