Business Controller (24-36 uur)

Wat ga je doen?

Wat ga je doen als Business Controller?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en het Business Control team speelt hier een belangrijke rol in.

Als Business Controller ben jij het financiële geweten van de organisatie én sparringpartner voor jouw Business Unit Managers. Je borgt en optimaliseert de beheersbaarheid van H&S middels efficiënt en effectief financieel beleid.

Je bent adviseur voor het MT, maar voert ook de bijbehorende ondersteunende processen uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor continue verbeteringen van de financiële aspecten. Je vertaalt de financiële rapportages middels gedegen analyses, bevindingen en conclusies voor het MT. Je zorgt dus enerzijds voor de borging van business control activiteiten en anderzijds streef je in samenwerking met de business betere resultaten na.

Als Business Controller ben je dagelijks bezig met onder andere:

  • monthly reviews en KPI-rapportages;
  • het opstellen van forecasts en jaarplannen;
  • het analyseren van businesscases;
  • het adviseren van de business in vragen als ‘Waar kunnen we groei realiseren?', ‘Met welke activiteiten kunnen we beter stoppen?’, 'Waar willen we over 2 tot 5 jaar staan?' en 'Hoe gaan we dit bereiken?'.

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

Jouw ambitie en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Maar, om succesvol te kunnen zijn als Business Controller, is het belangrijk dat je beschikt over vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een goede gesprekspartner voor al je stakeholders en voelt je comfortabel in een adviserende rol. Uiteraard heb je de communicatieve vaardigheden die hier bij horen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent analytisch sterk en in staat het management te voorzien in gevraagde en ongevraagde rapportages en adviezen. 

Daarnaast:

  • ben je tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar, werkdagen zijn in overleg;
  • heb je een hbo- of wo-diploma, richting bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • ben je toe aan je eerste of tweede carrièrestap;
  • heb je gedegen basiskennis van financiële processen/begrippen (grootboek, budgettering);
  • ben je uiteraard expert in Microsoft Excel.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als parttime Business Controller bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


We starten met een jaarcontract, maar wanneer we van beide kanten blij zijn, is er zeker uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.