Customer Service Coördinator Logistiek

Wat ga je doen?

Wil jij een cruciale rol spelen tussen klant en operatie? Ben jij op zoek naar een afwisselende rol waarin je veel klantcontact hebt, maar ook de bijbehorende administratie oppakt? Dit kom je allemaal tegen in de rol van Customer Service Coördinator Logistiek! 


Wat ga je doen als Customer Service Coördinator Logistiek?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails. 

Logistiek


Als Customer Service Coördinator bij H&S sta je aan het begin van de logistieke keten en ben je de vaste contactpersoon van jouw (internationale) klanten. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van enthousiaste collega’s. Vanaf het moment dat jouw klant een transport aanvraag doet, ben jij verantwoordelijk voor de operationele contacten en bijbehorende administratie (van order tot invoice). Je staat hen te woord bij vragen of klachten, analyseert de financiële en operationele performance en focust continu op verbetering.


Daarnaast bied je de klant, vanuit de samenwerking met je commerciële collega’s, creatieve transportoplossingen om zo de kosten te drukken of om bestaande business uit te breiden. Je speelt dus echt een cruciale en centrale rol tussen klant en operatie.  

Onze nieuwe collega:


Onze nieuwe collega:

heeft HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur al ervaring in de logistiek en/of  binnen de Customer Service.  Je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal is uitstekend. Daarnaast:

  • ben je klantgericht, maar denk je ook na over commerciële kansen;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ben je proactief, resultaatgericht en denk je actief na over verbeteringen.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Customer Service Coördinator Logistiek  bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd. 


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Wouters via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.