Customer Service Medewerker (24-32 uur)

Wat ga je doen?

Wil jij een cruciale rol spelen tussen klant en operatie? Ben jij op zoek naar een parttime rol met veel afwisseling, waarin je klantcontact hebt, maar ook de bijbehorende administratie oppakt? Dit kom je allemaal tegen in de rol van Customer Service Medewerker!

Wat ga je doen als Customer Service Medewerker?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. H&S Cleaning is onderdeel van de H&S Group en heeft 3 verschillende afdelingen; reiniging van tankcontainers (Cleaning), reiniging van IBC containers (IBC Cleaning) en het afvullen van IBC’s, drums en jerrycans (Filling).

Kijk voor meer informatie op : https://hs-group.eu/services/cleaning-filling

We hebben alvast een mooi plekje voor je gereserveerd op kantoor H&S Filling in Barneveld, waar je samen met de Accountmanager (je leidinggevende), de Planner en productieleider van H&S Filling een grote kantoorruimte deelt.


In deze functie ondersteun je de Accountmanager bij diverse werkzaamheden op administratief en commercieel vlak. Je houdt je bezig met verschillende administratieve werkzaamheden, zoals archiveren en het factureren van orders. Daarnaast ondersteun je ook bij het beantwoorden van vragen van de klant via de mail of telefoon. Onze klanten zijn voornamelijk internationaal, je communiceert dan ook veel in het Engels. Kortom: je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, houdt van afwisseling, niet bang is voor klantcontact en altijd op zoek is naar het beste resultaat voor de afdeling.

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

heeft ieder geval een MBO-4 opleiding afgerond, bij voorkeur in een administratieve of logistieke richting. Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar. Het is mooi meegenomen wanneer je al werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke rol. Wel is het een must dat je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend is.


Daarnaast:

  • ben je klantgericht, maar denk je ook na over kansen;
  • kun je goed functioneren onder druk binnen een hectische omgeving;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ben je proactief, resultaatgericht en denk je actief mee over verbeteringen.

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Als Customer Service Medewerker bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.