Data Analist

Wat ga je doen?

Wat ga je doen als Data Analist?


H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Als Data Analist ben je onderdeel van het Pricing team en houd je je bezig met het voeren en optimaliseren van een juist prijsbeleid. Jij zorgt voor gedegen analyses op het gebied van winstgevendheid, pricing parameters, marktpositie, klantgedrag en ontwikkelingen op productgebied.


Wij willen de volgende stap zetten in de automatisering van het prijsbeleid en jij deelt onze visie dat we ons eigen potentieel pas ten volste kunnen benutten wanneer we op een datagedreven manier omgaan met pricing. Van termen als Artificial Intelligence, Data Analytics en BI word jij warm, maar daarnaast vind je het ook leuk om te bouwen en samen met ons stappen te gaan zetten.


Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

beschikt uiteraard over een uitstekend analytisch vermogen, heeft oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Door jouw sociale en communicatieve vaardigheden ben je in staat om op alle niveaus effectief te communiceren. Daarnaast zie je als geen ander hoe belangrijk het is om datagedreven bezig te zijn in jouw vakgebied en vind je het leuk om met de beschikbare tooling te experimenteren. Je bent toe aan een eerste of tweede stap in je carrière.


Daarnaast:

  • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau (richting bedrijfseconomie of marketing);
  • heb je affiniteit met automatisering en gegevensanalyse;
  • heb je een uitstekende beheersing van Excel.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Data Analist bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Wouters via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.