Financial Controller

Wat ga je doen?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en onze medewerkers spelen daar de belangrijkste rol in.


Wat ga je doen als Financial Controller?
Voor het finance team zijn wij op zoek naar een Financial Controller die mee wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van onze financiele functie. Jij staat voor een vlekkeloze uitvoer van alle voorkomende financiele processen en daarnaast vind je het leuk om in teamverband te werken aan continue verbetering van efficiency en effectiviteit van de onderliggende administratieve en financiële processen en systemen.

In deze rol heb je een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden, onder meer beheer van de grootboekadministratie, bewaking van kwaliteit en volledigheid van balansdossiers, verantwoordelijkheid voor de maandelijkse afsluiting en rapportage van de resultaten van de entiteiten in jouw portefeuille als ook ondersteuning van het jaarrekeningproces en de accountantscontrole.


Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

is accuraat, gedreven en pro-actief en zoekt altijd naar manieren om te verbeteren of te versnellen. Je bent cijfermatig en analytisch sterk, hebt oog voor detail en denkt graag actief mee en durft ook verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over gedegen financiele kennis aangevuld met specialistische kennis en/of ervaring op het gebied van onder meer BTW, loon- en salarisadministraties, internationale externe verslaggeving en contact met (internationale) accountants. Je werkt graag in teamverband en gelooft dan ook in samenwerking als basis voor succes. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.


Daarnaast heb je:

  • een opleiding in een financiele richting, bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of accountancy (hbo werk-en denkniveau);
  • enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol;
  • ervaring in het werken met Excel;
  • bij voorkeur kennis van Exact en Lucanet;


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts in verschillende Europese landen. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener met de ambitie om deze positie in de komende jaren verder te versterken. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Financial Controller bij H&S Group krijg je veel ruimte en vrijheid om je rol in te vullen en word je ook uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de finance functie van de toekomst. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen, zowel voor de organisatie als voor de finance functie.Meer weten?
Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw via 06 21 35 76 76. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!