Nationaal Tankwagen Chauffeur

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een doordeweeks baan als Tankwagen Chauffeur? Ben je woonachtig in regio Rotterdam? Dan hebben wij mogelijkheden! 


Wat ga je doen als Tankwagen Chauffeur? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten.


Als Tankwagen Chauffeur bij H&S Group zal jouw werkgebied met name regio Rotterdam zijn. Je wordt voornamelijk ingezet van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van waar je woont kun je gedurende de week af en toe ook thuis overnachten. Naast het bedienen van laad- en losfaciliteiten voor het intermodale-transport, behoort ook het reinigen van de tankwagen tot jouw verantwoordelijkheden.

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

  • heeft een groot rijbewijs (CE/ Code 95);
  • spreekt Nederlands, Engels of Duits;
  • heeft bij voorkeur ervaring in het werken met tankopleggers/containers en levensmiddelentransport (hygiëne). Daarnaast is kennis van ADR voor tank een pré.
  • is fulltime beschikbaar, maar minder uren zijn in overleg bespreekbaar.
     

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Als Tankwagen Chauffeur bieden we je een afwisselende baan. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke (sportieve) activiteiten en borrels georganiseerd.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!