Administratief Medewerker Planning

Job description

Opleiding of ervaring  in de administratie en toe aan je eerste stap of een nieuwe uitdaging? Weet jij goed het overzicht te bewaren, ben je accuraat, heb je oog voor detail en cijfermatig inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Wij zijn op zoek naar:Administratief Medewerker Planning


Als Administratief Medewerker Planning kom je te werken in een gezellig en hecht team. Jij ondersteunt de Planning bij diverse administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het indelen van de lange termijnplanning van chauffeurs, het controleren van urenstaten en contact met chauffeurs en opdrachtgever. Daarnaast voer je ook nog diverse algemene administratieve werkzaamheden uit. Kortom: een veelzijdige functie waarbij je multifunctioneel inzetbaar bent!


Samengevat:

  • Verwerken van de urenlijsten ter voorbereiding van de loonadministratie;
  • Het plannen van de lange termijnplanning voor chauffeurs;
  • Onderhouden van chauffeurscontacten;
  • Je houdt je bezig met de administratie voor de planning van het melkvervoer;
  • Je verzorgt periodieke rapportages;
  • Het versturen van gegevens.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Is parttime beschikbaar, heeft MBO werk- en denkniveau en spreekt naast Nederlands en Engels. Je bent creatief, in het bedenken van oplossingen, zelfstandig, ondernemend en  kostenbewust.  Of je nou start met je carrierre of toe bent aan een volgende stap?  Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze veelzijdige functie. Belangrijk is wel dat je aantoonbare interesse in de logistieke- en transportsector hebt. Dit kan vanuit je opleiding of werkervaring zijn.

Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 


Als Administratief Medewerker Planning bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.