Applicatiebeheerder

Job description

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij zijn voorloper in de logistieke- en transportsector en een modern IT-landschap is hierbij van cruciaal belang. Om voorop te blijven lopen zijn wij op zoek naar een


Applicatiebeheerder


Als Applicatiebeheerder ben je onderdeel van ons IT team en heb je een belangrijke rol in onze organisatie. We werken met verschillende applicaties, en jij bent degene die zorgt dat deze optimaal functioneren. Je overlegt me je collega’s over mogelijke verbeteringen, en vertaald deze naar onze softwareleveranciers. Daarnaast draai je mee in verschillende IT projecten. Samengevat:

 • Je speelt een belangrijke rol in de continue verbetering van onze IT applicaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor IT verbeterprojecten;
 • Je vertaalt de behoefte van de gebruikers naar de softwareleverantciers;
 • Je analyseert, categoriseert en vertaald de wensen en knelpunten naar een prioriteitenlijst (roadmap)
 • Je schrijft producthandleidingen voor de eindgebruikers;
 • Je bewaakt dat de oplossing wordt geimplementeerd en dat deze gebruikt wordt!


Job requirements

Wie ben jij?

In de functie van applicatiebeheerder vertaal je de behoefte van de gebruikers naar technische oplossingen voor onze softwareleverancier. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en zowel de behoeftes begrijpt, als de techniek begrijpt. Je bent/hebt in ieder geval:


 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van ICT, Bedrijfskunde of Logistiek;
 • Analytisch inzicht en een voorliefde voor het optimaliseren van processen;
 • Van nature nieuwsgierig en gaat zelfstandig op zoek naar verbeteringen;
 • Kennis van Agile, SCRUM en LEAN methodieken;
 • Je hebt het liefst al wat ervaring in een vergelijkbare functie, maar starters zijn ook welkom!


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Als Applicatiebeheerder bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen.


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.