Overslaan naar content

Applicatiebeheerder (transport)

BarneveldStaf

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van met een klantgericht team, gebruikers te ondersteunen? Blink jij uit in data-analyse en het optimaliseren van processen? En krijg jij energie van het werken met applicaties en data? Dan komen we graag met jou in contact.

Hoe ziet het werk eruit?

Als applicatiebeheerder werk jij voor de hele organisatie. Je zorgt ervoor dat het Freight Management Systeem (FMS) en randapplicaties operationeel, en makkelijk te gebruiken zijn voor onze eindgebruikers.

Je waarborgt de betrouwbaarheid, functionaliteit en kwaliteit van programma's en data. Schakelt met ontwikkelpartners, houdt trends bij en speelt proactief in op veranderingen. Als eerste aanspreekpunt voor FMS-gebruikers beheer en faciliteer je data, los je snel problemen op, en test je applicaties voor nieuwe releases. Actieve deelname aan projecten en advies over applicatieverbeteringen maken ook deel uit van jouw takenpakket.

Wat kun jij van H&S verwachten?

Je bent onderdeel van het IT Team en komt te werken in een dynamische organisatie met een informele maar professionele werksfeer en er is ruimte voor groei. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de operations manager IT.

 • Salaris tussen de € 2.850 en € 3.950 (op fulltimebasis)
 • H&S betaalt je volledige pensioenbijdrage
 • Deelname aan de winstdelingsregeling
 • Uitzicht op vast contract
 • 27,5 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Aandacht en budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede werk-privé balans
 • Actieve personeelsvereniging

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangetoond door relevant diploma (ICT, bedrijfskunde of logistiek)
 • Enige ervaring in soortgelijke functie bij voorkeur in de transportsector
 • Je beschikt over basisvaardigheden in het voorbereiden van data
 • Kennis van freight managementapplicaties, SCRUM, SQL en LEAN methodieken is een pre. Dit geldt ook voor kennis van Jira, Confluence en PowerBI
 • Je hebt analytisch vermogen en kan procesmatig werken
 • Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels
 • Je bent proactief en probleemoplossend ingesteld

De sollicitatieprocedure

Meer weten voordat je solliciteert? Bel, app of mail dan met Mieke (HR Business Partner) 06 5677 4882 / mdewit@hs-group.eu

Direct solliciteren? Als je een cv bij de hand hebt, upload deze dan alsjeblieft. Verwijzen naar je up-to-date LinkedIn-profiel kan ook. We ontvangen ook graag een korte motivatie wat je aanspreekt in de rol van Applicatiebeheerder bij de H&S Group.

Onze procedure start met een korte telefonische kennismaking, daarna volgt een face to face kennismaking op kantoor.

Meer over de H&S Group

De H&S Group is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Wij bedienen onze klanten met een eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Als aanvulling bieden wij innovatieve 3PL en 4PL oplossingen om onze klanten vanuit onze non-asset tak volledig te ontzorgen, en we duiken dieper de keten in met onze cleaning en filling services.

We hebben 500 collega’s in Europa - met ons hoofdkantoor in Barneveld – en we zijn een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. We hebben een actieve personeelsvereniging en doen ook regelmatig met een team mee aan sportieve evenementen.

Wij werken vanuit de visie ‘Safe Food Healthy People’, waarbij ons Gouden Kompas richting geeft aan ons handelen. Onze belangrijkste kernwaarden zijn ondernemerschap, continuïteit en relaties. De strategiegebieden zijn onze medewerkers, onze klanten, duurzaamheid en kwaliteit.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Barneveld
Staf

of

Apply with Indeed onbeschikbaar