Assistant Controller

Job description

Wat doet een Assistant Controller bij de H&S Group?

De H&S Group is dé logistieke dienstverlener in Europa voor de vloeibare levensmiddelenindustrie. Binnen het Finance team is de Assistant Controller onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de maandelijks rapportages en het boeken van de crediteuren. Daarnaast denk je ook mee over de inrichting en verbetering van onze processen.

Hoe ziet het werk en het team eruit?

Als Assistant Controller kom je te werken in een hecht team. Samen met de junior Assistant Controller en de Accounting Manager ben je verantwoordelijk voor het boeken van de crediteuren, en het opstellen en controleren van de maandelijkse rapportages. Uiteraard verzorg je ook de maandafsluiting en andere periodieke rapportages. Daarnaast ondersteun je bij de jaarafsluiting en help je mee bij het verbeteren van onze financieel administratieve processen. Het accounting team bestaat in totaal uit 10 collega’s en het is een divers team qua leeftijd en ervaring.

Job requirements

Wat vragen wij van jou?

Als basis vinden we het belangrijk dat je vaktechnische ervaring hebt met het boeken op en het bijhouden van grootboekrekeningen, en natuurlijk ook dat je ervaring hebt met maandafsluitingen. Idealiter heb je 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, werken bij H&S zou een mooie tweede stap in je carrière kunnen zijn.

Samenwerking vormt de basis voor succes, we vinden het daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en makkelijk contact legt met collega’s. Uiteraard heb je oog voor detail, ga je accuraat te werk en heb je een goed analytisch vermogen.

Daarnaast zien we graag:

  • Een afgeronde mbo4 opleiding in een financiële richting, bijvoorbeeld Bedrijfsadministratie of Accountancy;
  • Ruime ervaring met het werken met Excel;
  • Ervaring met Exact is een pré.

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf en dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. We investeren in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. De werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort.

Je krijgt van ons de vrijheid om je rol goed neer te zetten en uiteraard krijg je de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan en daar staat een prima marktconform salaris tegenover. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling, die volledig voor rekening is voor H&S. Ook hebben wij een actieve personeelsvereniging. Bij H&S werken starters en ervaren medewerkers: die mix en wederzijdse bereidheid van elkaar te leren, maken het een leerzame en plezierige werkomgeving voor iedereen.

Meer weten of solliciteren?

Neem voor vragen contact op met Liedeke Oosterik via 088 426 7783. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.