Bierplanner

Wat ga je doen?

Houd jij in elke situatie je hoofd koel en ben jij goed in het in de lucht houden van heel veel verschillende balletjes? Wil jij er indirect aan bijdragen dat de Europese consument waar dan ook kan genieten van een biertje? Dan ben jij wellicht de nieuwe “Bier” Planner van H&S! 


Wat ga je doen als Bierplanner? 


Bierplanner

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij zijn marktleider in bulktransport van bier in Europa. Dit doen wij voor onze grote klanten, zoals Heineken, Ab-InBev en Carlsberg.  Wij vervoeren bier ‘multimodaal’, dit betekent dat het bier wordt vervoerd in speciale daarvoor bestemde tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en spoor. 


Als Transportplanner Bier bij H&S kom je terecht in een complexe logistieke omgeving, waar alle ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Daarnaast heb je ook nog eens een super gave job en kom je in aanraking met de bijzondere wereld van bier. Eigenlijk zorg jij er voor dat de Europese consument kan genieten van een biertje op welke gelegenheid dan ook. Een geweldige verantwoordelijkheid toch? Daarnaast mag je ook een belangrijke bijdrage leveren aan de professionele groei van deze tak in Nederland, op ons nieuwe hoofdkantoor in Barneveld. We staan te springen om jouw creatieve input, kom je ons helpen?

 

Maar hoe ziet je rol er dan concreet uit? 

Jij wordt primair verantwoordelijk voor het intermodaal plannen en aansturen van transporten van diverse biermerken. Je zorgt dagelijks voor een efficiënte bezetting van de container vloot. Om dit voor elkaar te krijgen schakel je de hele dag door met verschillende partijen in de gehele keten: collega’s, charters, treinmaatschappijen, customer service afdelingen, en logistieke afdelingen van de bierbrouwers zelf.

Onze nieuwe collega:

Onze collega:

is fulltime beschikbaar, heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en spreekt naast uitstekend Nederlands ook goed Engels. Je bent toe aan “the next challenge” en een 2e stap in je carrière. Maar, wij nodigen ambitieuze starters ook zeker uit om te reageren. Uiteraard ben je bierfanaat, maar je hebt ook zeker aantoonbare interesse in de logistieke- en transportsector. Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte is of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • hoef je niet perse van bier te houden om succesvol te zijn in deze rol :-)


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.
 

Als Transportplanner Bier bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Jessica Keijl via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!