Business Analist

Job description

Wat ga je doen als Business Analist?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en een modern IT-landschap heeft hier een belangrijk aandeel in. Wij willen onder andere het verschil maken met vooruitstrevende IT en omdat daarom investeren wij hier volop in en ontstaan er mooie nieuwe projecten. Om deze reden zoeken wij  een extra Business Analist die zich hier vol overgave in willen vast wil bijten.

Als Business Analist sta je middenin onze organisatie. Je hebt een brede kennis op verschillende gebieden en bent vanwege je goede sociale vaardigheden in staat om de brug te slaan tussen business en IT. Je komt terecht in een complexe logistieke omgeving en speelt een belangrijke rol in de continue verbetering van onze IT Applicatie. Je krijgt verantwoordelijkheid over IT-verbeterprojecten en het beheren van onze kernapplicatie.


Je bent in staat complexe processen snel te doorgronden, knelpunten te vinden en verbetervoorstellen te initiëren en implementeren. Je vertaalt daarbij de behoefte van de eindgebruikers naar User Story’s voor de applicatieleverancier. Je analyseert en categoriseert de wensen en knelpunten (o.a. doorlooptijd, impact) en vertaalt deze naar een prioriteitenlijst (roadmap). Je bewaakt dat de oplossing wordt geïmplementeerd en dat er actief gebruik van wordt gemaakt door de users.

In deze nieuwe spilfunctie sta je, samen met je collega Business Analist, nauw in contact met alle interne afdelingen en IT-leveranciers. Daarnaast werk je nauw samen met het Scrum team van onze softwarepartner. Je krijgt uiteraard alle ruimte om de rol zelf verder vorm te geven.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een hbo of wo- opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek/Supply Chain of ICT/Bedrijfskunde. Wij worden blij wanneer je al enige jaren ervaring hebt binnen een vergelijkbare rol, maar ambitieuze wo-starters zijn ook zeker van harte welkom om te reageren! Kennis van AGILE en LEAN-methodiek is handig en vanzelfsprekend is je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • heb je analytisch inzicht en een voorliefde voor het optimaliseren van processen;
  • ben je van nature nieuwsgierig en ben je continu zelfstandig opzoek naar verbeteringen;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s, klanten en leveranciers is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Business Analist bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.