Customer Service Medewerker

Job description

Wil jij een cruciale rol spelen tussen klant en operatie? Ben jij op zoek naar een commerciële rol met veel afwisseling, waarin je veel klantcontact hebt, maar ook de bijbehorende administratie oppakt? Dit kom je allemaal tegen in de rol van Customer Service Medewerker! 


Wat ga je doen als Customer Service Medewerker?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails. 

Logistiek


Als Customer Service Medewerker bij H&S sta je aan het begin van de logistieke keten en ben je de vaste contactpersoon van jouw (internationale) klanten. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van enthousiaste collega’s. Vanaf het moment dat jouw klant een transport aanvraag doet, ben jij verantwoordelijk voor de operationele contacten en bijbehorende administratie (van order tot invoice). Je staat hen te woord bij vragen of klachten, analyseert de financiële en operationele performance en focust continu op verbetering.


Daarnaast bied je de klant, vanuit de samenwerking met je commerciële collega’s, creatieve transportoplossingen om zo de kosten te drukken of om bestaande business uit te breiden. Je vindt het niet erg om de telefoon te pakken en ziet het als ideale afwisseling in jouw rol om naast relatiebeheer ook actief bezig te zijn met up- en cross selling. Je speelt dus echt een cruciale en centrale rol tussen klant en operatie.  Je voelt je prettig in een hectische en dynamische omgeving waar veel op je op komt. 

Job requirements

Onze nieuwe collega:

heeft in ieder geval een mbo-4 opleiding afgerond, bij voorkeur in een logistieke richting. Het is mooi meegenomen wanneer je al wat werkervaring hebt opgedaan maar dit is geen vereiste om succesvol te kunnen zijn in deze rol. Wel is het belangrijk dat je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend is. 


Daarnaast:

  • ben je klantgericht, maar denk je ook na over kansen;
  • kun je goed functioneren onder druk binnen een hectische omgeving;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ben je proactief, resultaatgericht en denk je actief na over verbeteringen.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Customer Service Coördinator Logistiek  bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.