Fleet & Equipment Officer

Job description

Wat ga je doen als Fleet & Equipment Officer? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij voor onze klanten logistieke concepten en oplossingen op maat.

De afdeling Fleet & Equipment bij H&S zorgt ervoor we dat er tegen minimale onderhoudskosten een maximale inzetbaarheid van ons equipment is. Zij dragen zorg voor alles wat te maken heeft met reparatie, onderhoud en andere technische zaken. Denk hierbij aan organiseren van periodieke inspecties van trucks en trailers en schade reparaties, maar ook aan aanverwante activiteiten zoals onderdelen beheer en kleine herstelwerkzaamheden.

Als Fleet & Equipment Officer ben je de spil tussen onze operationele afdelingen en de uitvoerende externe  werkplaatsen. Je ondersteunt de business door het maken van de meest optimale reparatie deals. Je bewaakt en borgt de kwaliteit en administratie van de gecontracteerde werkplaatsen.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een afgeronde mbo- opleiding, bij voorkeur in een technische richting. Je kunt je goed redden in zowel de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré. Bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan in de logistiek en met techniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE, of bent bereid deze te behalen.


Daarnaast:

  • ben je technisch en operationeel ingesteld en in staat om op een overtuigende manier te communiceren over jouw ideeën;
  • vind je het geen probleem om administratieve werkzaamheden op te pakken;
  • ben je goed in plannen en organiseren van bijvoorbeeld reparaties;
  • vind je het leuk om continu bezig te zijn met verbetering en innovatie;
  • wil jij jezelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen.

Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

Als Fleet & Equipment Officer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw op 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!