Fleet & Equipment Officer

Job description

Wat ga je doen als Fleet & Equipment Officer bij H&S?

De naam zegt het als: jij wordt samen met je collega’s verantwoordelijk voor het wagenpark en materieel van H&S. Jouw focus zal komen te liggen op onze trucks en tankopleggers: jij houdt overzicht op de benodigde keuringen en onderhoud, en zorgt dat dit tijdig ingepland wordt bij onze externe partners. Ook zorg je dat de verbandkoffers, brandblussers en valharnassen op tijd vervangen en gekeurd worden. Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk dat dit allemaal goed verwerkt wordt in onze administratieve systemen.

Kennis van autotechniek is absoluut een goede basis, maar je hoeft zelf niet te sleutelen. Alleen klein onderhoud aan bijvoorbeeld lampjes en slangen behoort tot jouw dagelijkse taken. Je houdt het magazijn overzichtelijk en goed gevuld, zodat de chauffeurs die bij jou langskomen nooit misgrijpen voor bijvoorbeeld olie, koppelingen en bedrijfskleding.

In aanvulling op bovenstaande werkzaamheden zijn er nog wisselende en incidentele werkzaamheden. En misschien beschik jij wel over een specialisme welke wij in ons team goed kunnen gebruiken!

Job requirements

Hoe ziet het team eruit?

Samen met jou is het team 5 man sterk. Jullie zijn de spil tussen onze operationele afdelingen en de uitvoerende externe werkplaatsen. Ieder heeft zijn eigen aandachtsgebied: waar jij op trucks focust, is een ander bijvoorbeeld verantwoordelijk voor onze tankcontainers. Het team zit verdeelt over onze twee locaties in Barneveld, maar jij komt te zitten op de Energieweg: daar waar onze chauffeurs met hun trucks bij jou komen voor onderdelen, koffie en een praatje. Je zult daarnaast ook veel contact hebben met de collega’s van de planning, want een truck die voor onderhoud moet, kan niet rijden en moet uitgepland worden.

Wat vragen wij van jou?

Een opleiding in een technische richting is een mooie start, maar ervaring is soms beter dan een diploma! Ook ervaring of affiniteit met transport en logistiek is mooi meegenomen. Deze functie is voor 40 uur. Naast de standaard werkdagen is het ook mogelijk om een aantal uur op zaterdagochtend te draaien in plaats van doordeweeks. Een telefonische bereikbaarheidsdienst hoort er ook bij: per toerbeurt zijn jullie een week lang buiten kantoortijden bereikbaar voor chauffeurs die onderweg met pech komen te staan.

Daarnaast vinden we de volgende punten belangrijk.

  • Je kunt overzicht maken en houden, zodat zowel het onderhoud als de administratie ervan altijd up to date zijn.
  • Je bent communicatief sterk, zodat je goede contacten onderhoudt met onze leveranciers en onze chauffeurs.
  • Gezien ons internationale chauffeursbestand is het fijn als je zowel Nederlands als Engels spreekt, en Duits of Pools is een pré.
  • Omdat het handig is als jij zelf ook een truck kunt besturen om deze bijvoorbeeld naar de garage te brengen, is het fijn als je je groot rijbewijs hebt of bereid bent te halen op onze kosten.

Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener. Wij bedienen onze klanten met onze eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Daarnaast bieden wij ook 3PL/4PL en Control Tower oplossingen om onze klanten volledig te ontzorgen, en duiken we dieper de keten in met onze Cleaning en Filling.

We hebben ruim 500 collega’s in heel Europa, maar we blijven een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en we organiseren regelmatig momenten buiten het werk om, om even samen te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. We hebben veel starters in ons bedrijf die binnen H&S verder leren en groeien. Daarnaast hebben we ook veel ervaren collega’s die hun kennis graag doorgeven aan nieuwe generaties. Werken bij H&S betekent jezelf verder ontwikkelen in een vriendelijke maar desalniettemin dynamische omgeving.

Meer weten of solliciteren?

Wil je eerst nog wat vragen voordat je solliciteert? Bel of mail dan met Liedeke Oosterik (06 1148 3397 / loosterik@hs-group.eu)

Om te solliciteren klik je gewoon op ‘solliciteer nu’. Upload je cv en geef een korte motivatie waarom jij graag in deze rol aan de slag wilt!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.