Heftruckchauffeur

Job description

Wat ga je doen als Heftruckchauffeur?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervan. Om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden we ons op de locatie Filling in Barneveld bezig met het afvullen, opslaan en reinigen van IBC’s, drums en bag in boxes. 


Als Heftruckchauffeur lever  je een belangrijke bijdrage aan dit proces en word je op meerdere vlakken ingezet. Allereerst zorg je er met de heftruck voor dat pallets met goederen op een veilige manier en zonder ongelukken verplaatst worden. Dit doe je in ons magazijn, maar ook op het terrein waar je helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens. 


Naast de werkzaamheden met de heftruck, voer je bij drukte ook productiewerkzaamheden uit. Samen met het team zorg je ervoor dat onze producten (zoals glycerine, lecithine en eetbare oliën) veilig en hygiënisch verwerkt worden. Je vult onze producten volgens de werkinstructie af in IBC, drum en bag in box. Ook zorg je voor de opslag en reiniging van de containers en werkruimtes en ben vul je de bijbehorende documenten voor de klant in.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Spreekt goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels. Je ben in het bezit van een heftruckcertificaat en heeft al wat heftruck ervaring. Wanneer je in het bezit bent van een VAPRO diploma is dat een pré. Daarnaast:   

  • kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • werk  je heel precies en ben je kwaliteitsbewust;
  • steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding;
  • ben je niet bang om vies te worden;
  • ben je flexibel inzetbaar.

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Heftruckchauffeur bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.