Heftruckchauffeur Productie (2-ploegen)

Job description

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur en op zoek naar een hecht en gezellig team? Dan verwelkomen wij je graag!


Wat ga je doen als Heftruckchauffeur?

Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” fruitsapverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.

 

heftruck

Als Heftruckchauffeur zorg je er voor dat pallets met goederen op een veilige manier en zonder ongelukken vervoerd worden. Dit doe je in en om onze productieruimte, maar ook op het terrein waar je de grondstoffen ophaalt.

 

Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

  • het volgens de instructies plaatsen van goederen in de koel- en vriesruimtes en op andere plekken;
  • het correct en volledig invullen van picklijsten en interne losbonnen;
  • het schoonhouden van het binnen en buitenterrein rondom productie.

Deze functie is in de 2-ploegendienst en je kunt op korte termijn starten met een contract voor 6 maanden. Er bestaat zeker een kans dat deze periode verlengd wordt.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal en heeft een mbo werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur al ervaring met het werken met voedingsmiddelen en beschikt over een heftruckcertificaat. 


Daarnaast:

  • kun je je snel informatie en processen eigen maken;
  • ben je kwaliteitsbewust en denk je actief mee over verbetering van onze processen;
  • steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding;
  • ben je bereid om in de 2-ploegendienst te werken.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Als Heftruckchauffeur bij H&S Coldstores heb je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens op 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!