Heftruckchauffeur Warehouse (dagdienst)

Job description

Ben jij een goede heftruckchauffeur, op zoek naar een baan in de dagdienst en niet bang voor kou? Kom dan eens kennismaken met ons! 

Wat ga je doen als Heftruckchauffeur?

Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.


Heftruckchauffeur

Als Heftruckchauffeur voor het Warehouse zorg je er voor dat pallets met goederen op een veilige manier en zonder ongelukken vervoerd worden.  Dit doe je in en om onze koel- en vriesruimtes, maar ook op het terrein waar je helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens. 

Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

  • het volgens de instructies plaatsen van goederen in de koel- en vriesruimtes en op andere plekken;
  • tellen van inkomende en uitgaande goederen;
  • het correct en volledig invullen van pakbonnen en interne laad- en losbonnen;
  • het schoonhouden van het buitenterrein;
  • controleren op schades en doen van kleine reparaties aan de goederen en pallets.

Deze functie is in dagdienst (+/- 07:00u - 16:00u) en je kunt op korte termijn starten met een contract voor 6 maanden. Er bestaat zeker een kans dat deze periode verlengd wordt. 

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Beheerst de Nederlands taal en heeft een mbo werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur al ervaring met het werken met voedingsmiddelen en beschikt over een heftruckcertificaat. Daarnaast:

 

  • kun je je snel informatie en processen eigen maken;
  • kun je goed tellen;
  • ben je kwaliteitsbewust en denk je actief mee over verbetering van onze processen;
  • steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Heftruckchauffeur bij H&S Coldstores heb je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens op 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!