HR Adviseur

Job description


Wat ga je doen als HR Adviseur?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten.  Op dit moment  hebben wij meer dan 350 betrokken logistieke collega’s, die werken vanuit diverse locaties in het land.

Ons team bestaat uit de HR Manager (Tineke) en 3 HR Adviseurs (Petra, Eline en onze nieuwe collega). Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld ondersteunen en adviseren wij zowel management als medewerkers en houden wij ons bezig met diverse HR thema’s. We zijn als team echt aan het bouwen en professionaliseren, waardoor je terecht komt in een dynamische omgeving waar eigen inbreng meer dan welkom is.

Als HR Adviseur ben jij hét aanspreekpunt en sparringspartner voor jouw  eigen Business Unit. Je hebt contact met medewerkers en management en operereert  zowel op operationeel, tactisch-  als strategisch niveau.  Daarnaast heeft elke Adviseur in ons team een eigen specialisatie en is Verzuim en Arbo die van jou.  De nadruk ligt hierbij op het begeleiden van, ondersteunen bij en rapporteren over ziekteverzuim en re-integratie. Zo ben je contactpersoon voor de bedrijfsarts en andere externe partijen en ben je algemeen aanspreekpunt op het gebied van preventie en arbeidsomstandigheden. 

Wij zijn volop in ontwikkeling en dat betekent dat er voor 2019/2020 een aantal mooie projecten op de plank liggen, waar jij mee aan de slag kunt! Denk hierbij aan het optimaliseren van onze performence cyclus, de optimalisatie van ons HR-systeem en het vernieuwen van ons salarisgebouw.  Requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting HRM of gelijkwaardig en al een aantal jaren ervaring als HR Adviseur of HR Specialist. Daarnaast beschik je over goede kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en heb je bij voorkeur ervaring met de RI&E.  Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en het is voor ons een must dat je in elk geval op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig bent. 

 

Daarnaast: 

  • heb je oprechte interesse in mensen;
  • ben je leergierig, proactief en durf je initiatieven te nemen;
  • vind je het leuk om terecht te komen op een HR afdeling waar volop geprofessionaliseerd en gebouwd wordt;
  • houd je net als ons van hard werken, maar ook zéker van gezelligheid, lekker eten en drankjes!


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 350 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als HR Adviseur bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 

 

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.