Inkoper

Job description

Wat ga je doen als Inkoper?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain.  De afdeling Procurement verzorgt binnen H&S alle inkoop van (logistieke) diensten. Denk hierbij aan capaciteit op boten/treinen, trucking, inwendige cleaning, maar ook aan alle (transport)middelen: trucks, chassis, tankcontainers.


Kort gezegd managen wij de volledige inkoopprocessen van alle activiteiten waar een factuur tegenover staat. De ideale plek dus om te zien hoe de gehele organisatie opereert en waar je kunt helpen deze nog beter te laten werken.


Als (junior/medior) Inkoper heb jij een gecombineerde rol, waarbij je zowel inkoopprocessen als technische aspecten het hoofd biedt. Jij ondersteunt de business door het maken van de meest optimale inkoop deals. Je legt de gemaakte afspraken op de juiste manier vast en stemt de (ingekochte) capaciteit af op de actuele behoefte van de operatie. Het is jouw taak om een maximale uptime te borgen van onze eigen equipment tegen minimale kosten. Denk hierbij aan technical support en het afstemmen van beschikbare capaciteit in relatie tot periodieke wettelijke keuringen, reparatie en regulier onderhoud. Ook denk je mee over ontwikkelingen en nieuwe invullingen die kunnen bijdragen aan het verder uitbouwen van de H&S Group.

Job requirements

Onze nieuwe Inkoop collega:

is commercieel en heeft het vermogen om overtuigend te communiceren over ideeën en mogelijkheden. Je bent goed in het opbouwen van relaties, zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent voortvarend, kwaliteitsbewust en ambitieus. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met verbetering en innovatie.

Daarnaast:

 • heb je een mbo- of hbo-opleiding afgerond, in een logistieke-, technische- of inkooprichting; 
 • ben je toe aan je eerste of tweede carrière stap; 
 • kun je je goed redden in zowel het Nederlands, Duits als Engels.


  Wat kun je van H&S Group verwachten?

  H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


  Als Inkoop Medewerker bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


  We starten met een jaarcontract, maar wanneer we allebei enthousiast blijven, dan is er zeker uitzicht op een vast dienstverband! Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


  Meer weten?

  Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!


  Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.