IT Projectmanager

Job description

IT Projectmanager

Nieuwsgierig, ambitieus en passie voor procesoptimalisatie? De H&S Group is grote stappen aan het maken om hun IT projectorganisatie naar een hoger niveau te tillen. Jij mag hier onderdeel van uitmaken! Het gaat erom dat je de vertaalslag kan maken van IT-gerichte vraagstukken die betrekking hebben op de business van de H&S Group. Voor bepaalde projecten wordt in Scrum teams gewerkt. Verder wordt de agenda bepaald op basis van de Project Portfolio Management (PPM) methode. Jij speelt een belangrijk aandeel in lopende projecten maar dus ook in toekomstige projecten.


Zodra je start in je nieuwe rol, spelen er diverse projecten. Jij bent verantwoordelijk voor een lopend project waarin de implementatie van een eigen gebouwd yard management systeem (YMS) bij externe klanten centraal staat. Jij maakt onderdeel uit van een internationale stuurgroep waar je het contact onderhoud met diverse interne en externe stakeholders en zorgt dat de doelstellingen van het project worden behaald. Verder zijn er verschillende interne projecten waar je je mee gaat bezig houden.

Je komt in een team terecht van drie collega’s. H&S heeft ambitieuze IT doelstellingen en de verwachting is dan ook dat jouw team zich flink gaat uitbreiden. We zijn op zoek naar iemand die graag verbinding maakt met collega’s, met frisse ideeën komt en de status quo durft uit te dagen. Verder is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de branche en tegen eventuele onduidelijkheid kan die soms in een groeiend familiebedrijf aanwezig zijn. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Ontwikkeling zit namelijk bij H&S in het DNA: de huidige CEO is ooit bij H&S begonnen als planner.

Job requirements

Functie-eisen IT projectmanager

  • Bij voorkeur een afgeronde hbo of wo opleiding richting Logistiek/Supply Chain of ICT/Bedrijfskunde;
  • Eervaring als Projectmanager (medior/senior);
  • Gewend om te werken volgens de Scrum methode;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse -en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn ze uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Ze zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte die ze geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Meer weten?

We hebben de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan NewRoadz. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijn Gerrits: marijn@newroadz.nl / 06-19813345


Je kunt solliciteren via https://www.newroadz.nl/vacatures/it-projectmanager/ of via onderstaande button. De afhandeling van je sollicitatie wordt door NewRoadz gedaan.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.