IT Support Engineer

Job description

Als IT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de interne automatisering van H&S. Draai jij je hand niet om voor het installeren van een server? Krijg jij energie van het helpen van gebruikers met systeemproblemen? Wil je daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan verschillende IT projecten? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen als IT Support Engineer?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en een modern IT landschap heeft hier een belangrijk aandeel in. Wij willen onder andere het verschil maken met vooruitstrevende IT.


Als Support Engineer ben je, samen met 2 collega's, verantwoordelijk voor de interne automatisering van de H&S Group en heb je een brede rol. Je beheert en onderhoudt de virtuele infrastructuur, bestaande uit onder andere Nutanix AHV hypervisor met ongeveer 100 virtual machines, Windows 2012 R2/ 2016, Windows 10, Exchange 2013, SQL Server 2012/2014, O365 en Azure.

Daarnaast verzorg je updates, installeer je bedrijfsapplicaties en zorg je voor het aanleggen en up to date houden van de documentatie. Ook ben je deels verantwoordelijk voor het werkplekbeheer van je collega‘s, bestaande uit Thin Clients, laptops, desktops, printers en telefonie (zowel vast als mobiel). Daarbij heb je direct contact met de gebruikers, oftewel je H&S collega’s.

Naast je standaard werkzaamheden werk je mee aan diverse IT projecten, zoals migratietrajecten en security vraagstukken. Binnen ons kleine team staat samenwerking hoog in het vaandel. Een klein team zorgt er tevens voor dat er veel ruimte is voor initiatieven en je eigen creativiteit. We voeren onze werkzaamheden uit voor meerdere locaties van H&S. Dus naast je standplaats Barneveld, ben je af en toe ook op andere locaties te vinden.


Job requirements

Onze nieuwe collega:

heeft een goed inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht. Je bent communicatief vaardig in zowel het Nederlands als het Engels, proactief en creatief. Omdat je graag nieuwe dingen leert, verdiep je je enthousiast in nieuwe materie. Een goede "werk-privé balans" vinden wij ontzettend belangrijk, maar in deze rol verwachten wij wel dat je bij storingen buiten reguliere werktijd bereikbaar bent.

Daarnaast:

  • heb je minimaal een ICT opleiding op mbo+ niveau afgerond;
  • heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring binnen een soortgelijke rol, maar wij nodigen enthousiaste starters ook zeker uit om te reageren;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs B.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als IT Support Engineer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.