Junior Logistic Coördinator

Job description

Ben jij net afgestudeerd in een Logistieke richting? Of wellicht heb je al enige werkervaring en ben je toe aan een tweede stap? Lees dan deze vacature van (junior) Logistiek Coördinator eens! De standplaats is Barneveld.

Wat ga je doen als Junior Logistic Coördinator?
 
H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain.


H&S Logistic Services is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.

Als Junior Logistic Coördinator wordt je onderdeel van het Global Logistics team en ben jij onderdeel van het supply chain-proces. Samen met je collega’s ben je de schakel tussen de klanten, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Het Global Logistics team houdt zich voornamelijk bezig met het managen van import en export stromen van zowel liquid food- en feed stromen van / naar de Rotterdamse haven, maar ook verpakte goederen en wereldwijde logistieke stromen vallen binnen de scope. Hierdoor kom je in aanraking met vele facetten van de logistieke keten zoals container tracking, douaneformaliteiten, container vrijgave, klant- en leverancier contacten en managen van verschillende transportstromen. 


 Dit vraagt zeker iets van je, want dit is een complex proces. Het is jouw   verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste   plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te   leveren. Uiteraard gooien we je niet direct in het diepe, maar volgt er eerst   een uitgebreid inwerktraject.  Je ervaren collega’s leren jou alles over onze   klanten, onze IT systemen, onze vervoerders, de branche en het vak! Zij zullen   ervoor zorgen dat je snel van start kunt en echt zelf aan de slag kunt.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een mbo- of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek. Je bent net afgestudeerd, of toe aan een 2e carrièrestap.

Je topografische kennis is in elk geval goed en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans en/of een Oost-Europese taal spreekt is dat een pré. 

Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de geleverde service aan de klanten;
  • ben je accuraat en wil je altijd het beste resultaat neerzetten;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met diverse schakels is cruciaal in deze rol;
  • heb je een goede dosis humor en ben je een sfeermaker.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.  

Als Logistiek Coördinator bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. 

Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen.  Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. 

Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.