Junior Planner

Job description

Heb jij interesse in transport en logistiek? Zoek jij een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid? Houd jij je hoofd koel en durf je keuzes te maken? Dan is de functie van Junior Planner echt iets voor jou!

Wat ga je doen als Junior Transport Planner?
H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende businessunits zijn wij actief in de hele supply chain. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.


Wij hebben momenteel ruimte om nieuwe leergierige collega’s zonder ervaring op te leiden tot volwaardige Transport Planners. Je wordt hierbij uiteraard begeleid door een ervaren collega. Het is handig als je al een achtergrond in de logistiek hebt, maar Transport Planning heeft ook veel raakvlakken met andere branches als de evenementenbranche, personeelsplanning, horeca of toerisme! Heb je dus geen achtergrond, maar wel interesse in de logistiek? Ook dan ben je van harte welkom! 


Als junior Transport Planner bij H&S kom je terecht in een complexe logistieke omgeving, waar alle ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Daarnaast heb je ook nog eens een super gave job en kom je in aanraking met de bijzondere wereld van vloeibare levensmiddelen. Jij wordt primair verantwoordelijk voor het intermodaal plannen en aansturen van transporten. Je zorgt dagelijks voor een efficiënte bezetting van van het wagenpark en laad- en losperformance. Om dit voor elkaar te krijgen schakel je de hele dag door met verschillende partijen in de gehele keten: collega’s, charters, treinmaatschappijen, customer service afdelingen en logistieke afdelingen van de klant zelf.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

is proactief en leergierig en vindt het leuk om zich te verdiepen in de dynamische wereld van Logistiek. Het zou mooi zijn wanneer je al wat kennis op dit vlak hebt, maar de juiste drive en competenties zijn veel belangrijker om succesvol te kunnen zijn in deze rol.

Wel heb je minimaal een mbo-opleiding afgerond. Je kunt je goed redden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

Als Junior Planner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, met een mooi salaris dat ligt tussen de € 2100,- en € 2800,- bruto per maand, afhankelijk van je  ervaring. En dit alles binnen binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.