Laborant

Job description

Heb jij oog voor kwaliteit? Voel jij je thuis binnen een dynamische, logistieke- en productieomgeving waar je omringd bent door vloeibare producten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Laboratorium medewerker!Wat ga je doen als Laboratorium medewerker?


H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.


Wij hebben een klein lab, waardoor je te maken krijgt met heel veel verschillende werkzaamheden. Samen met 2 collega’s run je het laboratorium in de 2-ploegen. Dit betekent dus dat je regelmatig alleen staat. Je hebt wel veel inloop van je (productie)collega’s die regelmatig in en uit lopen met vragen.

Als laborant heb je onder andere de volgende taken:

 • doen van diverse analyses en metingen zoals suikergehalte, zuurgehalte, pulpgehalte en sensorische beoordeling; 
 • de borging van inkomende grondstoffen en uitgaande goederen;
 • opstellen van specificaties en certificaten;
 • kalibraties van meetapparatuur;
 • beoordeling en opvolging van interne en externe klachten;
 • diverse administratieve taken zoals rapportages en inboeken microbiologisch onderzoek

  Requirements

  Onze nieuwe collega:

  heeft een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur (k)MLO of levensmiddeltechnologie. Het is voor ons erg fijn wanneer je al ervaring hebt binnen de food en/of binnen een soortgelijke rol. Naast de Nederlandse taal heb je ook goede kennis van de Engelse taal.

  Daarnaast:

  • ben je leergierig;
  • zie je werk liggen, werk je secuur en kun je onder druk werken;
  • ben je op je plek binnen een dynamische omgeving waar veel gebeurt;
  • ben je continu op zoek naar verbeteringen;
  • communiceer je makkelijk op verschillende niveaus;
  • ben je bereid om in 2-ploegendienst te werken.


  Wat kun je van H&S Group verwachten?

  H&S Group is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 


  H&S Coldstores is één van de business units binnen de H&S Group. Als Laboratorium Medewerker bij H&S Coldstores krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Je persoonlijke ontwikkeling is bij ons ontzettend belangrijk en we investeren daarom graag in jouw groei. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

   

  Meer weten? 

  Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


  Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.