Logistic Coordinator

Job description

Complexiteit, snel schakelen, internationaal speelveld, plannen en logistieke verbeteringen. Zijn dit kernwoorden waar jij blij van wordt? Bekijk dan de vacature  Logistic Coordinator in Barneveld

Wat ga je doen als Logistic Coordinator?

WHS is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Je ondersteunt in de visie om ‘the European 4PL transportation platform for liquid bulkproducts’ te zijn en te blijven. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.

Als Logistic Coördinator ben jij onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor het logistieke management van onze klanten. Het team van WHS zit zowel in Barneveld als in Rotterdam. Je vaste werkplek wordt Rotterdam. 


Als onderdeel van het supply chain-proces, ben jij de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Dit vraagt zeker iets van je, want dit is een complex proces. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Het supply chain proces zal zich richten op de bulk-liquid (foodstuff, feed en technische producten), verpakte goederen en inkomende en uitgaande short-/ deepsea trajecten. Hierbij kijk je ook naar wat je kunt verbeteren in de supply-chain (continous improvement).

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft zijn HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de riching van Logistiek. Je bent toe aan een 2e stap in je carriere en hebt al ervaring als Logistiek Planner of in een soortgelijke functie. Naast je interesse in logistiek, beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid. Je bent goed in het analyseren van de situatie, weet projecten op te pakken, en verbeteringen te implementeren bij onze klanten. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans, Spaans, Italiaans, en/of een Oost-Europese taal spreekt is dat een pré.

Daarnaast:

 • Overzie en beoordeel je met gemak meerdere (complexe) situaties tegelijk;
 • Heb je een positieve mindset en houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
 • Neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;


De waarden van WHS Logistics zijn:

 • Passie: om voor de klant en de groei van WHS de ‘extra mile’ te gaan.
 • Excellence: streven om de beste te zijn in elk aspect van onze werkzaamheden – product en excellente service.
 • Innovatie: wij omarmen nieuwe ideeën en maken ruimte om deze ook uit te werken.
 • Teamwork: wij werken samen als één team om onze doelen te behalen.


Om bovenstaande waarden uit te dragen verwachten wij van jou:

 • Een positieve mindset;
 • Duidelijk en respectvolle communicatie;
 • Proactieve werkhouding;
 • Oplossingsgerichtheid!


Wat kun je van WHS verwachten:

WHS Logistics is een joint venture tussen Wilmar Europe en H&S Logistic Services. Wilmar is Azië marktleider op het gebied van agrarische grondstoffen (bijvoorbeeld palmolie). In combinatie met de expertise van H&S Group faciliteert WHS Logistics grote leveranciers en klanten door de beste supply chain-oplossingen te leveren.

H&S is van oorsprong een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 700 betrokken logistieke experts.
In de laatste jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Logistic Coördinator krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Verder krijg je:

 • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto per maand;
 • 24 vakantiedagen, en daarbovenop nog 3,5 dag ATV.
 • Een goede pensioenregeling, die volledig voor rekening is voor H&S Group.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.