Logistic Coordinator

Job description

Complexiteit, snel schakelen, internationaal speelveld, plannen en logistiek. Zijn dit kernwoorden waar jij blij van wordt? Bekijk dan de vacature  Logistic Coordinator in Rotterdam

Wat ga je doen als Junior Logistic Coordinator?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain.

WHS is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Je ondersteunt in de visie om ‘the European 4PL transportation platform for liquid bulkproducts’ te zijn en te blijven. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.

Wij zoeken nieuwe collega's met passie voor supply chain optimalisatie. In deze rol staat jouw ontwikkeling centraal en bieden wij je de ideale omgeving om je logistieke loopbaan te starten of naar het volgende level te brengen! Onder begeleiding van 1 van onze logistieke experts leren we je alle ins en outs. Het team van WHS werkt nu veel vanuit huis, maar werkt normaal gesproken vanuit Barneveld of Rotterdam. Je vaste werkplek is Rotterdam. 


Als onderdeel van het supply chain-proces, ben jij de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Dit vraagt zeker iets van je, want dit is een complex proces. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Het supply chain proces zal zich richten op de bulk-liquid (foodstuff, feed en cosmetica), verpakte goederen en inkomende en uitgaande short-/ deepsea trajecten.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Is net klaar met zijn of haar mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur richting Logistiek of is toe aan een 2e carrière stap. Naast je interesse in logistiek, beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en leergierigheid. Je topografische kennis is goed en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans, Spaans, Italiaans, en/of een Oost-Europese taal spreekt is dat een pré.

Daarnaast:

  • Overzie en beoordeel je met gemak meerdere (complexe) situaties tegelijk;
  • Heb je een positieve mindset en houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • Neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • Ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met diverse schakels is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S verwachten:

H&S is van oorsprong een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts.

In de laatste jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Logistic Coordinator krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.