Logistic Coordinator

Job description

Ben jij net afgestudeerd in een Logistieke richting? Of heb je al enige werkervaring en ben je toe aan een tweede stap? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als Logistic Coordinator?

H&S Logistic Services is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.


Als Logistic Coordinator ben jij onderdeel van het supply chain-proces en ben je de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Dit vraagt zeker iets van je, want dit is een complex proces. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Het supply chain proces richt zich met name op het managen van bulk liquid food- en feed stromen, maar ook verpakte goederen en wereldwijde logistieke stromen vallen binnen de scope van H&S Logistic Services.

Uiteraard gooien we je niet direct in het diepe, maar volgt er eerst een uitgebreid inwerktraject. Je ervaren collega’s leren jou alles over onze klanten, onze IT systemen, onze vervoerders, de branche en het vak! Zij zullen ervoor zorgen dat je snel echt zelf aan de slag kunt.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een mbo- of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek. Je bent net afgestudeerd of toe aan een 2e carrièrestap. Je topografische kennis is goed en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans en/of een Oost-Europese taal spreekt is dat een pré. 


Daarnaast:

 • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
 • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
 • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de geleverde service aan de klanten;
 • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met diverse schakels is cruciaal in deze rol.


  Wat kun je van H&S Group verwachten?

  H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


  Als Logistic Coordinator bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.

  Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.


  Meer weten?

  Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!


  Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.