Logistic Coordinator Teamlead

Job description

Complexiteit, snel schakelen, internationaal speelveld, plannen en logistiek. Zijn dit kernwoorden waar jij blij van wordt? Ben je daarnaast toe aan een volgende stap in je carrière en ambieer je een functie als teamlead, dan zoeken we jou!


Wat ga je doen als Logistic Coördinator Teamlead?

H&S Logistic Services is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.

Als Logistic Coördinator Teamlead werk jij mee en ben je onderdeel van het supply chain-proces en ben je de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Dit vraagt zeker iets van je, want dit is een complex proces. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Het supply chain proces richt zich met name op het managen van bulk liquid food- en feed stromen, maar ook verpakte goederen en wereldwijde logistieke stromen vallen binnen de scope van H&S Logistic Services.

Daarnaast bestaat je functie uit:

 • dagelijkse aansturing en werkverdeling van het team;
 • coachen en ondersteunen van het team, met als doel de kennis, kunde en kwaliteit steeds verder te vergroten;
 • stimuleren onderlinge samenwerking van de teams;
 • juiste inzet personeel gericht op LEAN;
 • analyseren, optimaliseren en standaardiseren van werkprocessen;
 • verantwoordelijk voor het coördineren en implementeren van verbetertrajecten;
 • bewaken van strategische doelstellingen;
 • gesprekspartner voor leidinggevenden aan de klantkant en vervoerderkant;
 • operationeel escalatiepunt voor klanten, vervoerders en interne stakeholders;
 • toevoegen klantwaarde, focus op de klant;
 • streven naar optimale efficiëntie met betrekking tot opbrengsten en kosten.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek. Je topografische kennis is goed en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans en/of een Oost-Europese taal spreekt is dat een pré.

Daarnaast:

 • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
 • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte en wanneer er iets mis dreigt te gaan;
 • heb je een groot verantwoordelijksgevoel voor de geleverde service aan de klanten;
 • ben je een enthousiaste teamlead en teamplayer, continu contact hebben met diverse schakels is cruciaal in deze rol;
 • ben je in staat te zien waar het team behoefte aan heeft en bij te sturen/coachen naar het volgende niveau;
 • ben je in staat het team te enthousiasmeren en mee te krijgen in veranderingen.

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.
Als Logistic Coördinator Teamlead bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.
Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.