Logistic Coördinator/Meewerkend Voorman

Wat ga je doen?

H&S Logistic Services is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze  klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.


Wat ga je doen als Logistic Coördinator? 

Als Logistiek Coördinator/Meewerkend voorman word jij verantwoordelijk voor het monitoren van de dedicated treinverbinding tussen Polen en Coevorden voor een van onze gewaardeerde H&S Logistic Services klanten, en het managen van een efficiënte en effectieve lossing van deze trein. Het is voor H&S van belang dat de trein zo efficiënt mogelijk gelost wordt en jij gaat dit proces begeleiden. Dit betekent dat je in ieder geval op de geplande aankomst dagen van de trein, woensdag en zaterdag, aanwezig bent om het losproces te begeleiden en de (ingehuurde) medewerkers aan te sturen. Indien nodig steek je ook zelf de handen uit de mouwen om het losproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De overige werkdagen kunnen in overleg met H&S ingeregeld worden. Op deze dagen zul je met name bezig zijn met de logistieke coördinatie van uitgaande transporten, uitvoeren van administratieve taken en zul je fungeren als aanspreekpunt voor de klant, de logistieke dienstverleners en natuurlijk je H&S collega’s.

 

Je takenpakket is zeer afwisselend:

  • Je coordineert en begeleidt het losprocess van de trein;
  • Je registreert de geladen en geloste trein volumes;
  • Je monitort de volumes van silo en mix tanks (voorraadbeheer);
  • Je neemt de order verwerking van uitgaande transporten in ons transport management systeem FMS voor je rekening
  • Je beheert de weegbrug (orders uploaden, registratie uitlezen / verwerken en papier rol bijvullen);
  • Je beheert en verstuurt KPI rapportages;
  • Je lost diverse issues op (vertragingen, schades etc.)
  • Je rapporteert schades voor reparaties;
  • Voorbereiding en controle facturatie.


Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek. Je hebt enkele jaren ervaring als meewerkend voorman, beheerst zowel de Nederlandse als de Duitse taal uitstekend. Je bent een  doorzetter met een proactieve houding en een kei in monitoren.  


Wat kun je van H&S Group verwachten? 

Een mooie werkplek in Coevorden. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 


Als Logistiek Coördinator/ Meewerkend voorman bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je  een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.


Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden een uitdagende werksfeer in een platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Meedenken, initiatief tonen en snel schakelen wordt zeker gewaardeerd binnen onze organisatie. Achter H&S gaat een enthousiast en toegewijd team schuil waarvan jij deel kan gaan uitmaken!

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.