Logistiek Coördinator

Job description

Complexiteit, snel schakelen, plannen, eigenaarschap en logistiek. Zijn dit kernwoorden waar jij blij van wordt? Bekijk dan de vacature Logistic Coördinator in Zwijndrecht.   


Wat ga je doen als Logistic Coördinator? 

H&S Logistic Services is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.


Als Logistiek Coördinator word jij verantwoordelijk voor het logistieke management van onze klant in Zwijndrecht. Je vaste werkplek is op locatie van deze klant in het hart van de operatie. Samen met een ervaren collega vertegenwoordig je H&S op deze enerverende plek waar je rechtstreeks het resultaat van je werkzaamheden kunt zien en ervaren. Ook zijn er collega’s in Barneveld met wie je veel schakelt. Om deze reden ben je ook  1-2 keer per maand in Barneveld, om te brainstormen met het team daar.


Als onderdeel van het supply chain-proces ben jij de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, magazijnen en derden. Dit vraagt zeker iets van je, want het is een complex proces. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Een gave en complexe job, waarin we veel eigenaarschap, verantwoordelijkheid , zelfstandigheid en wat gevoel voor "politiek" van jou vragen. Uiteraard gooien we je niet direct in het diepe, maar volgt er eerst een uitgebreid inwerktraject. 


Onze nieuwe collega: 

Heeft minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek. Je hebt al enkele jaren ervaring binnen de Logistiek, bijvoorbeeld als Planner of als Logistiek Coördinator. Je topografische kennis is goed en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend. Wanneer je ook Duits, Frans en/of een Oost-Europese  taal spreekt is dat een pré.  


Daarnaast:

  • Kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk  overzien en beoordelen;
  • Houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • Neem je  snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • Ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met diverse schakels is cruciaal in deze rol. 


Requirements

Wat kun jij van de H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Als Logistic Coordinator bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig.  Wij bieden je  een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.

 

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd. 

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.