Logistiek Planner

Job description

Complexe situaties, hectiek, snel schakelen, internationaal speelveld, plannen en logistiek. Zijn dit woorden waar jij blij van wordt? Wij zijn op zoek naar een

Logistiek Planner


Als logistiek planner ben jij de schakel tussen onze klanten en de vervoerders. Vanaf het moment dat de klant zijn orders doorgeeft, koppel jij deze aan de juiste vervoerder. Heeft de vaste vervoerder geen ruimte? Dan ga jij op zoek naar een alternatief! 'Nee' is geen optie, want we werken binnen de vloeibare levensmiddelen industrie. 

Je rol is een operationele plannersrol, met dat verschil dat je geen chauffeurs aanstuurt, maar de spil bent tussen de klant en onze database met vervoerders. Jij bent verantwoordelijk van de first tot de last mile: voor één opdracht van de klant moet jij soms meerdere verschillende vervoerders inplannen en op elkaar laten aansluiten.
Je bent verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de juiste requirements naar de vervoerder. Zoals waar en wanneer er geladen en gelost moet worden, en welke eisen er aan de tankcontainer gesteld worden. Je monitort de voortgang van je shipments: als er dingen mis dreigen te gaan kom jij in actie! Komt een vervoerder te laat waardoor een productie stilstand dreigt op het losadres? Jij lost dit op! Claimt een vervoerder of klant extra kosten? Dan handel jij dit af met de klant en de vervoerder!

Job requirements

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie moet je houden van dynamiek en hectiek! Je schakelt continu tussen verschillende partijen. Jij weet je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je bent communicatief vaardig, zodat je snel een band weet op te bouwen met je eigen klantenportefeuille en vervoerders. 

  • Je hebt interesse in de wereld van de logistiek en hebt bij voorkeur al enige ervaring als planner op HBO-niveau;
  • Je hebt topografische kennis en spreekt in ieder geval Nederlands en Engels. Extra talen zijn een pré;
  • Je durft keuzes te maken, zowel op operationeel als op tactisch niveau;
  • Je bent communicatief vaardig waardoor je makkelijk kan schakelen met de verschillende partijen;

Wie zijn wij?

De H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain. In de laatste jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Logistic Services (LS) is ons innovatieve platform dat zich richt op de logistieke optimalisatie bij en voor onze klanten. Je ondersteunt in de visie om ‘the European 4PL transportation platform for liquid bulkproducts’ te zijn en te blijven. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.

Wat kun je van H&S verwachten:

Als Logistiek Planner krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Je werkt nauw samen binnen je eigen team en hebt daarnaast veel contact met externen. Het is een uitdagende, veelzijdige operationele plannersfunctie. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Verder krijg je:

  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Interne doorgroeimogelijkheden;
  • 24 vakantiedagen, en daarbovenop nog 3,5 dag ATV.
  • Een goede pensioenregeling, die volledig voor rekening is voor H&S Group.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Liedeke Oosterik op 06 1148 3397 of loosterik@hs-group.eu. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.