Medewerker Crediteuren Administratie

Job description

Wat ga je doen als Medewerker Crediteuren Administratie?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en het administratieve team speelt hier een belangrijke ondersteunende rol in.

Als Administratief Medewerker kom je terecht in een hecht en gevarieerd team van 15 collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de crediteurenadministratie, denk hierbij aan het verzorgen van alle uitgaande betalingen via Exact globe en handmatige betalingen binnen Acces online. Daarnaast ben jij aanspreekpunt voor collega's en leveranciers en beantwoord je ook de inkomende telefoontjes en  mailtjes.


Requirements

Onze nieuwe collega:

heeft een mbo opleiding afgerond richting (bedrijfs-)administratie en bij voorkeur al wat ervaring binnen de crediteuren administratie.  Omdat we een internationaal bedrijf zijn, beheers je de Nederlandse- en Engelse taal goed en spreek je ook een woordje Duits. Het is voor ons een must dat je 40 uur per week beschikbaar bent. 


Daarnaast:

  • ben je accuraat en kwaliteitsbewust;
  • ben je cijfermatig sterk en heb je een goed analytisch vermogen.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Medewerker Crediteuren Administratie bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.