Medewerker Technische Dienst

Wat ga je doen?

Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke- en productieomgeving? Heb jij een elektrotechnische of mechanische achtergrond, een brede technische interesse en ben jij zo iemand die voor alle technische vraagstukken wel een oplossing heeft? Bekijk dan de vacature Medewerker Technische Dienst.
 

Wat ga je doen als Medewerker Technische Dienst?


Medewerker TD

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.


Samen met je TD collega's zorg je ervoor dat onze machines en ander materiaal op orde zijn. Je onderhoudt zowel het warehouse als de productieafdeling, zodat al onze bedrijfsprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden. 

Als Medewerker Technische Dienst heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden, zoals:

  • contactpersoon zijn voor storingen aan, onder andere, onze koel- en vriescellen, de stoominstallatie en de waterzuivering;
  • het oplossen van eerstelijns reparaties en het onderhouden van contacten met leveranciers bij complexere zaken;
  • verzorgen van klein onderhoud aan bijvoorbeeld rijdend materieel, weegschalen en gereedschappen;
  • meedraaien in de 24/7 storingsdienst.

 

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

heeft minimaal een afgeronde mbo-opleiding in mechanische richting. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, omdat onze koel- en vriescellen op meerdere locaties staan.


Daarnaast:

  • zijn er vanwege jouw brede ervaring maar weinig problemen waar je geen oplossing voor weet te vinden;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • steek je graag de handen uit de mouwen, maar vind je het ook leuk om na te denken over verbeteringen.

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris. 

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Jessica Keijl via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.