Medewerker Technische Dienst

Job description

Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke- en productieomgeving? Heb jij een elektrotechnische of mechanische achtergrond, een brede technische interesse en ben jij zo iemand die voor alle technische vraagstukken wel een oplossing heeft? Bekijk dan de vacature Medewerker Technische Dienst.

Wat ga je doen als Medewerker TD?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze Business Unit Cleaning & Filling bevindt zich in Barneveld en Vlissingen. Het onderdeel Cleaning is een modern openbaar reinigingsstation voor de levensmiddelenindustrie, hier reinigen we vloeistoftankers, droge bulktankers en IBC BINS. Bij H&S Filling houden we ons bezig met het afvullen, opslaan en reinigen van IBC’s, drums en bag in boxes.

Samen met je team, dat bestaat uit jou, een tweede medewerker TD en de Meewerkend Voorman, zorg je ervoor dat onze machines en ander materiaal op orde zijn. Je verzorgt reparaties en onderhoud voor zowel de Cleaning als de Filling afdeling, zodat al onze bedrijfsprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden.

Als TD Medewerker heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden, zoals:

  • het zelfstandig oplossen van storingen en beheren van de zuiveringsinstallatie;
  • proactief acteren bij veel voorkomende storingen en innovatieve oplossingen aandragen voor verbeteringen;
  • begeleiden van externe partijen die onderhoud verrichten;
  • rapportages maken van werkzaamheden die zijn verricht;
  • optimaal voorraadbeheer;
  • begeleiding bij de implementatie van nieuwe installaties.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een technisch MBO diploma, bij voorkeur richting elektrotechnisch/mechanisch. Je hebt al enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en beheerst de Nederlandse taal op een goed niveau, zowel in woord als geschrift. Je bent in bezit van Rijbewijs B en jouw beheer en kennis van zuiveringsinstallaties is ook zeker een pré!

Daarnaast:

  • heb je een ambitieuze drive, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga je kwaliteitsbewust te werk;
  • ben je voortvarend en altijd op zoek naar innovaties;
  • maakt jouw analytische vermogen het mogelijk om voor elk probleem een passende oplossing te vinden.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Technische Dienst Medewerker bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.