Meewerkend Voorman Heftruck

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leidinggevende rol waarin je zelf ook met de voeten in de klei staat? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen als Meewerkend Voorman Heftruck?

H&S Coldstores biedt vanuit Beneden-Leeuwen, Elst, Tiel en Dodewaard een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker. Voor onze locatie in Elst zoeken wij een Teamleider die het team van 1-2 andere heftruckchauffeurs aan gaat sturen, maar ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt  er samen met je team voor dat pallets met goederen op een veilige manier en zonder ongelukken vervoerd worden.  Dit doe je in en om onze opslagruimtes, maar ook op het terrein waar je helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens. 


HeftruckOok houd je je onder andere bezig met:

  • het correct en volledig invullen van pakbonnen en interne laad- en losbonnen;
  • toezicht houden op koelinstallaties en temperaturen;
  • deels verwerken van de bonnen in ons Warehouse Management Systeem;
  • het schoonhouden van het buitenterrein;
  • kleine reparaties aan de pallets.

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal  en heeft een MBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur al ervaring met het werken met voedingsmiddelen en beschikt over een heftruckcertificaat. Daarnaast:

  • heb je  al ervaring als meewerkend voorman of bezit je over de juiste kwaliteiten en ben je toe aan deze volgende stap;
  • kun je je snel informatie en processen eigen maken;
  • ben je kwaliteitsbewust en denk je actief mee over verbetering van onze processen;
  • steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding.

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Als Meewerkend voorman Heftruckchauffeur bij H&S Coldstores heb je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Jessica Keijl via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 

 

 Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.