(meewerk)Stage Logistiek

Job description

Complexiteit, snel schakelen, plannen, eigenaarschap en logistiek. Zijn dit kernwoorden waar jij blij van wordt? Bekijk dan de vacature van stagiaire bij WHS Logistics (WHS).


Hoe ziet jouw Logistieke stage bij H&S eruit? 

WHS is een joint venture tussen Wilmar Europe in Rotterdam en H&S Logistic Services gevestigd in Barneveld. Wij zijn continue op zoek naar jong talent en wij vinden het leuk en interessant om studenten op te leiden en te begeleiden in de wereld van de logistiek. 


Momenteel zijn we op zoek naar een logistieke kanjer die ons team in Barneveld kan ondersteunen en tegelijkertijd ervaring op kan doen. WHS is hét Europese 4PL transport platform voor agri-oliën dat zich richt op logistieke optimalisatie voor onze klanten. Onze logistieke experts voorzien onze klanten van de allerbeste oplossingen voor hun logistieke uitdagingen: van geïntegreerde oplossingen voor supply chain management tot aan de outsourcing van financiële, operationele en analytische processen.


Als Stagiaire word jij meegenomen in het logistieke proces met jouw werkplek in het hart van Nederland. Samen met ervaren collega’s vertegenwoordig je WHS op deze uitdagende en leerzame plek waar je rechtstreeks het resultaat van je werkzaamheden kunt zien en ervaren. Ook zijn er collega’s op onze andere locatie in Rotterdam met wie je op verschillende vlakken schakelt.

Als onderdeel van het supply chain-proces ben jij de schakel tussen de klant, leveranciers, transporteurs, opslag en derden. Dit vraagt zeker iets van je want het is een complex proces. Het is de bedoeling om alle producten op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en onder de juiste omstandigheden af te leveren. Een uitdagende stage, waarin we veel eigenaarschap, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en gevoel voor "politiek" van jou vragen. Uiteraard wordt je tijdens deze uitdagende leerzame periode begeleid door een ervaren stagebegeleider.

Job requirements

Onze nieuwe Logistieke stagiair(e):
Is een 2e of 3e jaars hbo- of mbo-4 student, richting Transport & Logistiek en zoekt een meewerkstage voor +/- 5 maanden vanaf januari/februari 2020. Je uren zijn in overleg en natuurlijk afhankelijk van de eisen vanuit je studie.


Wat kun je van H&S Group verwachten? 

Als Logistiek-stagiair(e) bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Daarnaast bieden we je stagevergoeding tussen de €250,- en €325,- (op basis van 40 uur, afhankelijk van je opleidingsniveau). Ons kantoor is goed te bereiken met het OV, wij zitten op loopafstand van het station! 


Meer weten ? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!