Overslaan naar content

Operationeel Manager H&S Filling

 • Barneveld
Cleaning & Filling

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor logistiek en food supply chain management? Heb je ervaring in het leiden van operationele teams en het controleren en borgen van een productieproces? Dan is H&S Filling op zoek naar jou!


In de functie van Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van het afvullen van halffabrikaten in diverse verpakkingen. Je stuurt een team van 13 collega’s aan en rapporteert aan de Business Unit Manager. Quality staat op nummer 1 dus we verwachten een strenge focus hierop. Dit doe je samen met je collega’s van de QESH- afdeling en onze productieplanners. Ook ben je een onderdeel van het Managementteam en verwachten we je bijdrage tijdens audits en klantbezoeken.


H&S Filling in het kort:

Met 13 operationele collega’s en 8 collega’s op kantoor is H&S Filling een snelgroeiende organisatie. H&S Filling is co-packer voor voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie. Wij zorgen dat het product van de klant omgepakt wordt (en soms gestandaardiseerd gemengd) naar kleinere eenheden zoals IBC’s, drums en Jerrycans.


Wat kan je verwachten?

H&S Filling heeft wereldwijd veel klanten. Dit betekent het vertrouwen dat we het proces perfect uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat we dit waarmaken is sturing, begeleiding en controle nodig. Je zult veel op de werkvloer aanwezig zijn om het proces te borgen en het operationele team daarin te begeleiden.


Werkweek Operationeel Manager:

De werkweek/planning bespreek je met de productieplanner en samen delen jullie dit zo efficient mogelijk in. Tijdens de dagstart instrueer je het team en tijdens het operationeel overleg, eens per week, ga je in op lopende zaken en bijzonderheden.

Gedurende de dag ben jij vooral op de werkvloer te vinden. Jij gaat langs bij alle productielijnen en volgt hoe het met je collega’s en de producties gaat. Wanneer de producties zijn afgerond, zorg jij voor de eindcontrole en de administratieve afwikkeling.

Staat er een audit of klantbezoek op de planning dan zorg jij ervoor dat alles gereed is.

Je team bestaat uit ervaren en startende medewerkers, en jij weet iedereen aan te spreken en te motiveren op de manier die bij hen past. Je collega’s zijn – net als jij - hardwerkend en leergierig, en team-gericht.

Vereisten

Wij vragen:

 • Ervaring als Operationeel Manager, Supply Chain Management
 • Diepgaand begrip van operationele processen en supply chain management.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Probleemoplossend vermogen
 • Analytisch denkvermogen
 • Bereid om opleiding/cursussen op het gebied van levensmiddelentechnologie en HACCP te volgen


Wij bieden:

 • Salaris afgestemd op je ervaring
 • Volledige pensioenbijdrage betaalt door H&S Group
 • Uitzicht op een vast contract
 • 27,5 vakantiedagen per jaar
 • Aandacht en budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Actieve personeelsvereniging


De sollicitatieprocedure:

Direct solliciteren? Vermeld je motivatie en upload je CV.

Heb je een up-to-date LinkedInprofiel, laat het ons weten.

We maken graag kennis met je en dat doen we als eerste door je te bellen om je sollicitatie even kort door te spreken. Hebben we een match, dan maken we een eerste afspraak en ndigen we je uit bij ons op kantoor.

Wil je eerst nog wat vragen voor je solliciteert? Bel, app of mail dan met Liedeke (Recruitment Partner) 06 1148 3397 / loosterik@hs-group.eu

Note : een onderdeel van de sollicitatieprocedure is een selectie assesment.


Meer over de H&S Group:

De H&S Group is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Wij bedienen onze klanten met een eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Daarnaast bieden wij ook 3PL/4PL en Control Tower oplossingen om onze klanten volledig te ontzorgen, en duiken we dieper de keten in met onze Cleaning en Filling.

We hebben ruim 500 collega’s in heel Europa, maar we blijven een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. We organiseren regelmatig momenten buiten het werk om, om even samen te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

We investeren in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Bij H&S werken starters en ervaren medewerkers: die mix en wederzijdse bereidheid van elkaar te leren, maken het een leerzame en plezierige werkomgeving voor iedereen.

Werken bij H&S betekent jezelf verder ontwikkelen in een vriendelijke, dynamische en internationale omgeving.


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

 • Barneveld
Cleaning & Filling

of

Apply with Indeed onbeschikbaar