Planner Ferry & Rail

Job description

Opleiding of ervaring  in de Logistiek en toe aan je eerste stap of een nieuwe uitdaging? Weet jij goed het overzicht te bewaren, ben je stressbestendig? Zelfs in hectische situaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar:Planner Ferry & Rail


Als Planner Ferry & Rail plan en bewaak jij het transport van intermodale tankcontainers per boot en trein. Samen met collega's van de afdelingen MMP, Customer Service & Truck planning maak jij deel uit van het operationele hart van de planning bij H&S Foodtrans. Je houdt Customer Service en Planning op de hoogte van eventuele vertragingen, extra kosten of andere verstoringen. Je onderhoudt dagelijks contacten met de boot- en trein operators en deelt die ervaringen met de afdeling Procurement. Je geeft intern advies over alternatieve, snellere of slimmere routes.

Wie zijn wij?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain. 
Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails. H&S Group is doorlopend op zoek naar goede planners en logistic coordinators. 


Job requirements

Onze nieuwe collega:

Is bij voorkeur fulltine beschikbaar, heeft MBO of HBO werk- en denkniveau en spreekt naast Nederlands ook goed Engels. Je bent creatief, in het bedenken van oplossingen, zelfstandig, ondernemend en  kostenbewust.  Of je nou start met je carrierre of toe bent aan een volgende stap?  Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze mooie functie. Belangrijk is wel dat je aantoonbare interesse in de logistieke- en transportsector hebt. Dit kan vanuit je opleiding of werkervaring zijn

Daarnaast

  • Bewaak je de voortgangscontrole voor het transport van beladen en lege tankcontainers per boot en trein
  • Controleer je gemaakte boot en trein boekingen, plus opvolging door leveranciers
  • Informeer je van Customer Service & Planning over de status van gemaakte boekingen, vertragingen etc.
  • Adviseer je aan Customer Service & Planning m.b.t. verbetering van intermodale transport routes
  • Ropporteer je aan afdeling Procurement m.b.t. de service van de leveranciers


Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

Als Planner Ferry & Rail bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.