Pricing Analyst

Job description

Wat ga je doen als Pricing Analyst

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Als Pricing Analyst ben je onderdeel van het Pricing team en houd je je bezig met het voeren en optimaliseren van een juist prijsbeleid. Jij zorgt voor gedegen analyses op het gebied van winstgevendheid, pricing parameters, marktpositie, klantgedrag en ontwikkelingen op productgebied.

Wij willen graag snel de volgende stap zetten in de pricing strategie en de automatisering van het prijsbeleid. Jij deelt onze visie dat we ons eigen potentieel pas ten volste kunnen benutten wanneer we op een data gedreven manier omgaan met pricing. Van termen als Artificial Intelligence, Data Analytics, BI en automatisering word jij warm, maar daarnaast vind je het ook leuk om te bouwen en samen met ons stappen te gaan zetten.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Beschikt uiteraard over een uitstekend analytisch vermogen, heeft oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Door jouw sociale en communicatieve vaardigheden ben je in staat om op alle niveaus effectief te communiceren. Daarnaast zie je als geen ander hoe belangrijk om data gedreven bezig te zijn in jouw vakgebied en vind je het leuk om met de beschikbare tooling te experimenteren.


Daarnaast:

  • heb je minimaal hbo werk- en denkniveau (richting bedrijfseconomie of marketing);
  • is ervaring binnen een soortgelijk rol erg fijn, maar we nodigen ambitieuze starters ook zeker uit om te reageren;
  • is kennis van de transportmarkt welkom, maar is affiniteit met wat wij doen belangrijker;
  • heb je affiniteit met automatisering en gegevensanalyse;
  • heb je een uitstekende beheersing van Excel.

Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

Als Pricing Analyst bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw op 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!