Procesoperator

Job description

Wil jij als Operator een belangrijke bijdrage leveren aan ons productieproces? Ben je precies, kwaliteitsbewust, technisch goed onderlegd en niet bang om je handen vies te maken? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!

 

Wat ga je doen als Procesoperator? 

Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” op het gebied van  fruitsap- & concentraten. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.

Operator


Als Operator bij H&S Coldstores ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van de machine-installaties. Jij zorgt er, samen met de andere Operators, voor dat onze eindproducten aan de gestelde (voedsel)veiligheids- en kwaliteitsnormen (HACCP, GMP en FSSC ) voldoen. Dit doe in een 2- ploegendienst.

 

Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

  • het verrichten van eerstelijns onderhoud;
  • voorbereiden van de productiewerkzaamheden en meedraaien indien nodig;
  • signaleren en beoordelen van productafwijkingen en procesverstoringen;
  • het ombouwen van de machines, bijvoorbeeld het instellen van aseptische processen en verpakkingslijnen;
  • het schoonhouden van de machines, installaties en je eigen werkplek.
Operator


Job requirements

Onze nieuwe collega:

Beheerst de Nederlandse taal (minimaal inburgeringscursus) en heeft minimaal mbo3 werk- en denkniveau. 


Daarnaast:

  • kun je je snel informatie en processen eigen maken;
  • heb je bij voorkeur al enige technische ervaring binnen een productiebedrijf;
  • werk  je heel precies  en ben je kwaliteitsbewust;
  • steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding.

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervanWij zijn een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Als Operator bij H&S Coldstores heb je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris en voldoende opleidingsmogelijkheden om jezelf continu te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens op 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!