Procesoperator

Job description

Wil jij als Operator een belangrijke bijdrage leveren aan ons productieproces? Ben je precies, kwaliteitsbewust, technisch goed onderlegd en niet bang om je handen vies te maken? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou!


Wat ga je doen als Procesoperator?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze vestiging H&S Cleaning & Filling in Barnveld biedt een “full-service” op het gebied van ontzorging van de klant. Wij ondersteunen de hele supply chain: vanaf het reinigen van tank units, transport, opslag, verwerking en verpakken, tot aan levering naar onze afnemers.


Als Operator bij H&S Cleaning & Filling ben je verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en controleren van de machine-installaties. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze eindproducten aan de gestelde (voedsel)veiligheids- en kwaliteitsnormen (HACCP, GMP en FSSC) voldoen. Momenteel werken wij in de dagdienst, maar we sluiten niet uit dat we in de toekomst over gaan schakelen naar de 2- ploegendienst.


Daarnaast houd je je onder andere bezig met:

  • het verrichten van eerstelijns onderhoud;
  • voorbereiden en meedraaien bij de productiewerkzaamheden;
  • signaleren en beoordelen van productafwijkingen en procesverstoringen;
  • het ombouwen van de machines,
  • het schoonhouden van de machines, installaties en je eigen werkplek.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Beheerst de Nederlandse taal (minimaal inburgeringscursus) en heeft minimaal mbo3 werk- en denkniveau.


Daarnaast:

  • Kun je je snel informatie en processen eigen maken;
  • Heb je bij voorkeur al enige technische ervaring binnen een productiebedrijf;
  • Werk je precies, gestructureerd en ben je kwaliteitsbewust;
  • Heftruck certificaat is een pre.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Operator bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. 

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris,. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. 


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.