Procesoperator Waterzuivering

Job description

Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke- en productieomgeving? Bekijk dan de vacature Proces operator waterzuivering.

Wat ga je doen als Procesoperator Waterzuivering?


H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze Business Unit Cleaning & Filling bevindt zich in Barneveld. Het onderdeel Cleaning is een modern openbaar reinigingsstation voor de levensmiddelenindustrie, hier reinigen we vloeistoftankers, droge bulktankers en IBC BINS. Bij H&S Filling houden we ons bezig met het afvullen, opslaan en reinigen van IBC’s, drums en bag in boxes. Alle afvalstoffen die vrijkomen bij deze werkzaamheden worden verwerkt in onze afvalwaterzuiveringsinstallatie.

Als Procesoperator waterzuivering heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden, zoals:

  • Het controleren en bijsturen van de waterzuiveringsinstallatie aan de hand van gestelde parameters;
  • Het bewaken en het organiseren van de rest en afvalstromen;
  • Technische ondersteuning v.w.b. het coördineren en verhelpen van storingen aan de reinigingsinstallaties;
  • Verantwoordelijk voor inspecties en keuringen v.w.b. de waterbehandelingsinstallaties.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een technisch MBO diploma, bij voorkeur  affiniteit met techniek. Je hebt al enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en beheerst de Nederlandse taal op een goed niveau, zowel in woord als geschrift. Je bent in bezit van Rijbewijs B en jouw beheer en kennis van zuiveringsinstallaties is ook zeker een pré!

Daarnaast:

  • heb je een ambitieuze drive, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga je kwaliteitsbewust te werk;
  • ben je voortvarend en altijd op zoek naar innovaties;
  • maakt jouw analytische vermogen het mogelijk om voor elk probleem een passende oplossing te vinden.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Procesoperator Waterzuivering bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.