Process Engineer

Job description

Denk jij dat je met de helft het dubbele kan bereiken? Ben jij zo’n collega die elke dag wel iets ziet dat beter kan? Krijg jij een kick wanneer je de mensen om je heen kunt overtuigen van je goede ideeën? Dan zouden wij jou heel graag eens spreken! 


Wat ga je doen als Process Engineer?


H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Onze nieuwe Process Engineer komt terecht in een complexe logistieke omgeving en speelt een belangrijke rol in de continue verbetering van onze interne logistieke processen en daarmee onze dienstverlening. Je bent in staat complexe processen snel te doorgronden, knelpunten te vinden en verbetervoorstellen te initiëren en implementeren. Je vertaalt daarbij logistieke concepten naar operationele bedrijfsprocessen, procedures en ondersteunende (ICT) systemen. Je draagt oplossingen aan voor actuele vraagstukken binnen het logistieke proces en weet mensen ervan te overtuigen dat je ideeën ook echt goed zijn. Actuele vraagstukken waar je mee aan de slag kunt zijn bijvoorbeeld workflow management (BPMN), de capaciteit van onze middelen (vrachtwagens, tanks, chassis en mensen) en kostenbeheersing.

In deze nieuwe spilfunctie sta je nauw in contact met alle interne afdelingen. Je krijgt alle ruimte om de rol zelf verder vorm te geven. Is elke dag een beetje (ver)beter(en) jou op het lijf geschreven en heb jij goede projectmanagement -en verandermanagement skills? Dan komen we graag met jou in contact. 

Job requirements

Onze nieuwe collega:


heeft een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Logistiek/Supply Chain. Wij worden blij wanneer je al enige jaren ervaring hebt binnen een vergelijkbare rol, maar ambitieuze WO-starters zijn ook zeker van harte welkom om te reageren! Kennis van LEAN-methodiek is handig en vanzelfsprekend is je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend.


Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • heb je analytisch inzicht en een voorliefde voor het optimaliseren van processen;
  • ben je van nature nieuwsgierig en ben je continu zelfstandig opzoek naar verbeteringen;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s, klanten en leveranciers is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S Group verwachten?


H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Process Engineer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen.

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Wouters via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.