Process Operator

Job description

Zoek jij een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid? Houd jij je hoofd koel en durf je keuzes te maken? Word je blij van werken in gedreven en gezellig team?’

Dan is de functie van Process Operator wat voor jou!


Wat ga je doen als Process Operator?

H&S Filling is een co-pakker voor vloeibare levensmiddelen. Dit houdt in dat H&S zelf geen producteigenaar is, maar altijd handelt in opdracht van de klant. Wij zijn de ogen en oren van de klant. Wij zorgen ervoor dat het product van de klant verpakt wordt in een klein verpakking. Een van de producten die wij verwerken is lecithine. Dit wordt onder andere gebruikt in chocolade en bakboter. Deze lecithine wordt door een tankwagen/ISO-tank bij ons geleverd, overgepompt naar de opslag en vervolgens onder leiding van de Proces Operator afgevuld in IBC, drums of jerrycans.

De Proces Operator zorgt ervoor dat alle (voedsel)veiligheids- en kwaliteitsnormen gevolgd worden, zoals HACCP, GMP en FSSC. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de productiewerkzaamheden: je stelt de machine in, zorgt dat de juiste slangen en verbindingsstukken worden aangesloten en je controleert de papieren die horen bij de productie. Ook na de productie zorg je dat de administratie helemaal op orde is. Je werkt in een team van twee personen: de een is verantwoordelijk voor het bedienen van de machine/productielijn, de ander zorgt met de heftruck voor de aan- en afvoer van de materialen/lege emballage. Per dag worden meerdere producties gedraaid en jullie wisselen dan ook regelmatig van rol.

Je werkzaamheden bestaan in het kort uit

 • Voorbereiden en uitvoeren van productiewerkzaamheden;
 • Administratieve handelingen voor de productiewerkzaamheden en kwaliteitsregistratie;
 • Controle en beoordeling van eventuele productafwijkingen en procesverstoringen;
 • Schoonhouden van de machines en installaties;
 • Verrichten van eenvoudige reparaties en onderhoud aan de machines.


Job requirements

Hoe ziet je team eruit?

We hebben 3 productielijnen, waaronder een blending afdeling, waarbij telkens twee collega’s nauw samenwerken aan een productie. Daarnaast werken er twee heftruckchauffeurs in het magazijn en zijn er twee collega’s verantwoordelijk voor de IBC-cleaning. Op kantoor werken zes collega’s. Samen is het een hecht team en is de sfeer relaxt en gezellig. We werken hard, en weten ook hoe we goed kunnen ontspannen en lol maken.

Natuurlijk wordt er wekelijks een planning gemaakt die afgerond moet worden, maar gedurende de dag heb je zelf grotendeels de vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren. Het is geen fabriekswerk, er klinkt geen zoemer voor de pauzes: je hebt zelf een verantwoordelijkheid. De werktijden zijn van 8.00 – 17.00 uur, met gedurende de dag een uur pauze. Omdat de vraag naar onze diensten groeit, is het mogelijk dat we in de toekomst met een tweeploegendienst gaan werken.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, want dat is onze voertaal. Alle kwaliteitsdocumenten die je in moet vullen zijn ook in het Nederlands. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau. Omdat we met voedsel werken is het tevens belangrijk dat je kwaliteitsbewust bent.

We hopen dat je enige ervaring hebt met

 • Het werken met en instellen van machines in een productiebedrijf;
 • Het werken in een voedselverwerkend bedrijf, en kennis hebt van kwaliteitsnormen;
 • Nauwkeurig en gestructureerd werken;
 • Het rijden met een heftruck (of dat je je certificaat bij ons wilt halen)

Wat kun je van H&S verwachten?

De H&S Group is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Wij bedienen onze klanten met een eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Daarnaast bieden wij ook 3PL/4PL en Control Tower oplossingen om onze klanten volledig te ontzorgen, en duiken we dieper de keten in met onze Cleaning en Filling.

We hebben 500 collega’s in heel Europa, maar we blijven een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. We organiseren regelmatig momenten buiten het werk om, om even samen te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

We investeren in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Bij H&S werken starters en ervaren medewerkers: die mix en wederzijdse bereidheid van elkaar te leren, maken het een leerzame en plezierige werkomgeving voor iedereen.

Werken bij H&S betekent jezelf verder ontwikkelen in een vriendelijke, dynamische en internationale omgeving. Naast een marktconform salaris

 • Betaalt H&S je volledige pensioenbijdrage;
 • Krijg je op basis van een fulltime dienstverband 27,5 vakantiedagen;
 • Is er een actieve personeelsvereniging

Meer weten of solliciteren?

Wil je eerst nog wat vragen voordat je solliciteert? Bel of mail dan met Liedeke Oosterik (06 1148 3397 / loosterik@hs-group.eu)

Om te solliciteren klik je gewoon op ‘solliciteer nu’. Upload je cv en geef een korte motivatie waarom jij graag in deze rol aan de slag wilt!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.