Procurement Officer

Job description

Wat ga je doen als Procurement Officer? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij voor onze klanten logistieke concepten en oplossingen op maat.

De afdeling Procurement verzorgt binnen H&S alle inkoop van (logistieke) diensten. Denk hierbij aan capaciteit op boten/treinen, trucking, inwendige cleaning, maar bijvoorbeeld ook (transport)middelen: trucks, chassis en tankcontainers. Kort gezegd managen wij de volledige inkoopprocessen van alle activiteiten waar een factuur tegenover staat. Dè ideale plek dus om te zien hoe de gehele organisatie opereert, maar vooral om te helpen deze nòg beter te laten functioneren.


Als Procurement Officer ben je de spil tussen leveranciers, sales en logistiek. Je ondersteunt de business door het maken van de meest optimale inkoop deals. Je schakelt met vervoerders omtrent tarieven, performance, kwaliteit en marktontwikkelingen en weet deze richting de H&S-organisatie te vertalen. Je onderhoudt nauwe contacten met je H&S-collega’s om gezamenlijk uitdagingen in de supply chain op te pakken en efficiënt op te lossen. Je bewaakt en borgt de kwaliteit en administratie van de gecontracteerde leveranciers, bijbehorende contracten, geleverde diensten, vergunningen en verzekeringsdocumenten. Constateer je een afwijking? Dan grijp jij in! Je vindt het leuk om mee te denken over ontwikkelingen en nieuwe invullingen die kunnen bijdragen aan het verder uitbouwen van de H&S Group.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

heeft een afgeronde mbo- of hbo-opleiding opleiding en heeft al enige jaren ervaring binnen een procurement functie, bij voorkeur in de logistieke sector. Je bent toe aan een 2e of 3e carrièrestap en je kunt je goed redden in zowel de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse (of andere EU) taal is een pré. Je bent commercieel ingesteld, ziet mogelijkheden en kansen en kunt goed schakelen op zowel operationeel als managementniveau. Je bent analytisch, communicatief sterk en bent in staat hard op de inhoud te sturen en zacht op de relatie.


Daarnaast:

  • ben je commercieel ingesteld en in staat om op een overtuigende manier te communiceren over jouw ideeën;
  • ben je goed in het opbouwen van relaties, zowel binnen als buiten de organisatie;
  • kun je goed schakelen op zowel operationeel als management niveau;
  • vind je het leuk om continu bezig te zijn met verbetering en innovatie;
  • ben je analytisch en in staat om kansen en mogelijkheden te zien en te vertalen naar een oplossing voor de business;
  • wil jij jezelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen.


Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

Als Procurement Officer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!