Projectmanager IT

Job description

Wat ga je doen als Projectmanager IT?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en een modern IT-landschap heeft hier een belangrijk aandeel in. Juist binnen dat IT-landschap willen wij extra vooruitstrevend zijn en met die insteek ontstaan er volop mooie nieuwe projecten. Om deze reden zoeken wij een Projectmanager IT die zich hier vol overgave in wil vast bijten.   


Als Projectmanager IT sta je middenin onze organisatie. Je hebt een brede kennis op verschillende gebieden of maakt deze je snel eigen en bent vanwege je goede sociale vaardigheden in staat om de brug te slaan tussen business en IT. Je komt terecht in een complexe logistieke omgeving waarin jij niet alleen een belangrijke rol speelt in de continue verbetering en het beheer van onze kernapplicaties maar ook IT-verbeterprojecten in de bredere zin.


Je bent in staat complexe processen snel te doorgronden, knelpunten te vinden en verbetervoorstellen te initiëren en implementeren. Je vertaalt daarbij de behoefte van de eindgebruikers naar User Story’s voor de applicatieleverancier.  Je analyseert en categoriseert de wensen en knelpunten (o.a. doorlooptijd, impact) en vertaalt deze naar een prioriteitenlijst (roadmap). Je bewaakt dat de oplossing wordt geïmplementeerd en dat er actief gebruik van wordt gemaakt door de users. Je bent in staat om de regie te pakken in geval van problemen, snel vast te stellen waar het probleem mogelijk zit en hierbij andere teams in te schakelen om het probleem op te lossen.


In deze nieuwe spilfunctie sta je, samen met je directe collega’s, nauw in contact met alle interne afdelingen en IT-leveranciers. Je krijgt alle ruimte om de rol zelf verder vorm te geven.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een HBO- of WO-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Logistiek/Supply Chain of ICT/Bedrijfskunde. Wij worden blij wanneer je al enige jaren ervaring hebt binnen een vergelijkbare rol, maar ambitieuze wo-starters zijn ook zeker van harte welkom om te reageren! Kennis van AGILE en SCRUM-methodiek is handig en vanzelfsprekend is je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal uitstekend.


Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • heb je analytisch inzicht en een voorliefde voor het optimaliseren van processen;
  • ben je van nature nieuwsgierig en ben je continu zelfstandig opzoek naar verbeteringen;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s, klanten en leveranciers is cruciaal in deze rol.Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Als Projectmanager IT bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen.


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Tom de Zeeuw via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.