QA Officer

Job description

Wil jij in een cruciale rol een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze dienstverlening?  


Wat ga je doen als QA Officer?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. De H&S Group bestaat uit meerdere Business Units en richt zich op 3 takken: logistieke dienstverlening, reinigingsactiviteiten en het afvullen van vloeibare levensmiddelen. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en het kwaliteitsteam speelt hier een belangrijke ondersteunende rol in.

 

Het kwaliteitsteam bestaat uit 3 collega's. Onze klanten komen uit de food- en feedindustrie en zodra er een nieuwe potentiële klant is, word jij als Quality Officer betrokken bij de beoordeling van het product. Dit om te kunnen bepalen of wij dit product mogen rijden en op welke voorwaarden dit in ons logistieke proces past.


Daarnaast zie jij erop toe dat alles volgens de wet- en regelgeving, kwaliteitsrichtlijnen en klanteisen verloopt. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem dat is gebaseerd op de ISO9001:2015, ISO22000:2018, FSSC22000 en GMP+ richtlijnen. Verder voer je interne audits uit en ben je op het gebied van kwaliteit het aanspreekpunt voor klanten, certificeringsinstanties en autoriteiten. Ook zorg je er samen met je collega's voor dat klachten en claims  constructief en duurzaam opgelost worden. 

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft minimaal een HBO opleiding afgerond, richting levensmiddelentechnologie of Logistiek. Je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal is uitstekend. Je bent bij voorkeur toe aan tweede stap in je carrière, maar we nodigen enthousiaste en ambitieuze starters ook van harte uit om te reageren!

 

Daarnaast: 

  • breng je daadkrachtig jouw visie op kwaliteit over, zowel intern als extern;
  • kun je als geen ander op verschillende niveaus communiceren;  
  • ben je bereid om af en toe op andere locaties werkzaam te zijn.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als QA Officer bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 

 

Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.